Sourcing specialist / Upphandlingsspecialist / Redway

Sourcing specialist / Upphandlingsspecialist / Redway

Har du erfarenhet av upphandling och inköp av komplexa tjänster och IT-system? Har du därtill ett förtroendeingivande sätt och motiveras av att förstå och lösa kundens utmaningar kan tjänsten som Sourcing specialist på Redway vara någonting för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Redway.

Om företagetRedway hjälper sina kunder att skapa förutsättningar för att leverera den bästa kundupplevelsen. Detta gör de genom att arbeta utifrån perspektiven Människa - Teknik - Process. Redway skapar nytta för sina kunder genom att bidra till en bättre arbetsmiljö, kostnadseffektivitet, ökad konkurrenskraft och intäktsökningar.

Redway växer och söker dig som vill jobba och utvecklas som sourcing specialist på ett företag med målsättning att skapa enkla kundresor utifrån genomarbetade processer och anpassade systemlösningar. Redway tror på att arbeta tillsammans och på att ha roligt på jobbet. Som konsult hos Redway kommer du att arbeta i en platt organisation och lösa kundens utmaningar tillsammans med erfarna kollegor.

ArbetsuppgifterI den här tjänsten kommer du att arbeta med företag, kommuner och myndigheter som behöver ditt stöd i att ta beslut om och upphandla den bästa lösningen för deras specifika verksamhetsbehov.

I rollen ansvarar du för att hjälpa kunderna att utforma upphandlingar av IT-tjänster och lösningar. Du stöttar även kunder med en behovsanalys, gör leverantörsutvärdering och avtalsgranskning. Du är involverad i kravställning och är slutligen med och stöttar vid införandet och ser till att kunderna får en smidig implementering från start.
Du ingår i ett team där ni tillsammans omvärldsbevakar och deltar i gemensamma upphandlingsforum.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har följande erfarenheter av
  • Upphandlingar av komplexa IT-tjänster och system där du arbetat med behovs- och kravanalys. Har du därtill erfarenhet av telefoni och kommunikation är det ett stort plus
  • Genomfört upphandlingar enligt LOU
  • Har du arbetat med avtalsuppföljning och förvaltning är det meriterande
  • Har du arbetat i en konsultroll och/eller har erfarenhet av komplexa organisationer är det meriterande
  • Har du relevant akademisk examen är det meriterande
Du har ett förtroendeingivande sätt och motiveras av att förstå och lösa kundens utmaningar. Du har förmågan och kompetensen att utifrån behovs- och kravanalyser genomföra professionella upphandlingar med hög kvalitet. Redway arbetar i nära samarbete med kunden och du har förmågan att driva dina uppdrag framåt och samtidigt agera som stöd och bollplank. Du har ett sinne för detaljer men kan också skifta fokus och se till helheten.

Övrig information
Start: september eller enligt överenskommelse
Plats: flexibel men med bas någonstans i sydvästra delen av Sverige eller Stockholm. Redway arbetar till stor del på distans samt ute hos sina kunder. Detta skapar en flexibilitet i vardagen men innebär också att resor är en del av den
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Upphandlare, inköpare, sourcing specialist, category manager, upphandling, upphandlingsspecialist, Redway, distans, flexibelt, remote, Stockholm, Göteborg, LOU, IT, telekom, kommunikation, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!