Sourcing partner /säljdriven rekryterare till Ework Group

Sourcing partner /säljdriven rekryterare till Ework Group

Brinner du för att matcha rätt person till rätt uppdrag? Har du ett starkt sinne för att göra affärer och trivs i en miljö där kontaktytorna är många? Vi söker nu flertalet medarbetare till Ework-Sveriges marknadsledande konsultleverantör.

Om företagetEwork Group är en marknadsledande, självständig konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 160 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag 8000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Här blir du en del av ett snabbväxande företag där möjligheterna är oändliga och ingen dag är den andra lik. Företagskulturen är stark och du blir en del av ett tävlingsinriktat team med högt i tak.

ArbetsuppgifterI rollen som Sourcing Partner är ditt huvudfokus att söka upp och matcha marknadens bästa konsulter till Eworks kunder. Du ansvarar för hela tillsättningsprocessen från ax till limpa, vilket innebär allt från första kontakten med kund till att driva uppdraget i mål. Du blir en del av ett större leveransteam samt tillhör ett specifikt kundteam som tillsammans arbetar med både sälj och leverans för att säkerställa leverans av konsulter med hög kvalitét. Kunderna består av stora välkända bolag inom olika branscher och deras konsultbehov sträcker sig brett över olika kompetensområden. Du agerar spindeln i nätet där dina kontaktytor är allt från kunder och inköpsavdelningar till konsultbolag och konsulter.

Dina arbetsuppgifter består primärt av att söka upp och attrahera rätt konsult till rätt uppdrag, förstå och kartlägga konsulters kompetens, förhandla priser och villkor, skriva presentationer och sälja in konsultprofiler till kunden samt i vissa fall delta på kundintervjuer. I arbetet ingår även att utveckla och utöka ditt eget konsultnätverk samt att vårda relationen till såväl konsulter som kunder.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta mot kunder
  • Erfarenhet av rekrytering, search/headhunting, sälj eller matchning av kandidater
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för rollen och söker personer med olika bakgrund från arbetslivet. Har du rätt inställning så är du rätt person! Vi tror att du som söker visar på en stor affärsmässighet och en stark känsla för att göra affärer. För att trivas i rollen tror vi att du är van vid att arbeta i en sälj- och resultatorienterad miljö där tempot är högt. Du har ett starkt eget driv och är van vid att arbeta självständigt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och gillar att bygga nätverk och relationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, konsultmäklare, konsultförmedlare, konsultinköpare, consultant sourcer, systemutveckling, projektledning, data systemvetenskap, systemvetenskap, HR, Human Resources, sälj, search, intervju.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.