Solution Specialist inom elektronisk fakturahantering till Palette

Solution Specialist inom elektronisk fakturahantering till Palette

Har du erfarenhet av att arbeta med CRM- och/eller ERP-system och vill utvecklas i karriären mot en specialistroll? Hos Palette erbjuds du en kundnära roll på ett marknadsledande företag inom EFH och P2P (Purchase to Pay)

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Palette.

Om företagetPalette har sedan starten 1993 vuxit i flera länder och är idag ett mångkulturellt företag, som är övertygade om att olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv leder till ett bättre arbetsklimat för deras anställda och en bättre service till deras kunder. Palette ställer höga krav på nya rekryteringar och du som blir rekryterad kan ställa höga krav på Palette som arbetsgivare. För Palette är det högt prioriterat att kunna erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och ett stimulerande arbetsklimat där du kan trivas och växa. Palette har cirka 130 medarbetare i fem länder med huvudkontoret placerat i Stockholm.

Palette expanderar och söker nu en Solution Specialist. Palette erbjuder en självständig och utvecklande roll i ett företag som växer internationellt. Företagskulturen präglas av korta beslutsvägar och öppenhet för idéer från medarbetare.

ArbetsuppgifterSom Solution Specialist arbetar du med Palettes lösningar och utför implementationsprojekt såsom nyinstallationer, uppgraderingar och utbildningar samt projektstyrning hos nya och befintliga kunder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att konfigurera produkterna och att utbilda kundföretagens användare på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Du skapar förståelse för kundens processer och rutiner för att sedan hitta lösningsförslag inom PaletteArena. Vidare agerar du projektledare över mindre projekt och genomföra dessa på egen hand. I huvudsak är din arbetsplats i Palettes nya lokaler på Sveavägen samt hos kund, då främst i Sverige.

Du kommer att tillhöra ett skandinaviskt team om 8 systemspecialister i ett nära samarbete med systemutvecklare, support, sälj samt produktutveckling.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet från ett arbete med leverantörs- eller kundkontakt
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med CRM och/eller ERP system
  • Utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du uttrycker dig mycket väl i svenska i tal och skrift, även på engelska
  • Kunskaper inom SQL är meriterande
  • Erfarenhet av redovisning/bokföring tex leverantörsreskontra och/eller inköpsprocessen är meriterande
  • Tidigare erfarenhet från PaletteArena eller andra P2P- och EFH-system är starkt meriterande
Vi söker dig som är serviceinriktad och strukturerad. Du trivs i en självständig roll likväl som en del av projektgruppen där du arbetar mot tydliga mål med hög kvalitet. Vi ser även att du är målmedveten, nyfiken på ny teknik samt är intresserad av människor där du är bra på att skapa goda relationer genom ditt affärsmässiga tänkande och kommunikativa förmåga.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationskonsult, applikationsspecialist, systemspecialist, integration, SQL, teknisk konsult, it-konsult, it, systemkonsult, systemimplementation, Inköp, inköpsprocesser, inköpare, inköpsprocess, palettearena, palette arena, palette, p2p, p2p-system, procure-to-pay, purchase-to-pay, IT, applikationskonsult, systemkonsult, inköpskonsult, stockholm, fakturasystem, fakturahanteringssystem
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.