Solution Specialist / IT / Applikationsspecialist till Palette

Solution Specialist / IT / Applikationsspecialist till Palette

Har du en bakgrund inom teknik och erfarenhat av att supportera EFH, CRM eller liknande automatiseringslösningar? Vill du ta nästa steg och utvecklas mot en specialistroll? Palette erbjuder dig en möjlighet att arbeta med spännande teknik, i en kundnära roll!

Om företagetPalette är marknadsledande i Norden på att automatisera processen från inköp till betalning med deras egenutvecklade produkt PaletteArena. De hjälper cirka 4500 kunder i 50 länder att koppla ihop inköp, fakturor och avtal. Palette har över 90% nöjda kunder som rekommenderar deras produkter till andra samt anser att det var en väl värd investering. I Sverige har företaget cirka 100 medarbetare på fem orter med huvudkontoret placerat i Stockholm.

Palette expanderar och söker nu en Solution Specialist. Palette erbjuder en självständig och utvecklande roll i ett expansivt företag som växer internationellt. Företagskulturen präglas av korta beslutsvägar och öppenhet för idéer från medarbetare.

ArbetsuppgifterSom Solution Specialist arbetar du med Palettes lösningar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att konfigurera produkterna och arbeta med integrationen av Palettes system. Du skapar förståelse för kundens processer och rutiner för att sedan hitta lösningsförslag inom PaletteArena. Vidare agerar du projektledare för mindre projekt och genomför dessa på egen hand. I huvudsak är din arbetsplats i Palettes nya lokaler på Sveavägen samt hos kund, då främst i Sverige.

Du kommer att tillhöra ett team om 11 applikationskonsulter/projektledare i ett nära samarbete med systemutvecklare, support, sälj samt produktutveckling.

Formella krav
  • Relevant utbildning inom IT/teknik
  • Tidigare erfarenhet av att supportera eller aktivt arbeta med Palette eller liknande EFH-, P2P- och/eller CRM system
  • Goda kunskaper i SQL och Windows server
  • Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Vi söker dig som är serviceinriktad och strukturerad. Du trivs i en självständig roll likväl som en del av projektgruppen där du arbetar mot tydliga mål med hög kvalitet. Vi ser även att du är målmedveten, nyfiken på ny teknik samt är intresserad av människor där du är bra på att skapa goda relationer genom ditt affärsmässiga tänkande och kommunikativa förmåga.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Palette.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, CRM, EFH, system, support, Palettearena, Palette, konfigurera, integration, projektledare, Stockholm, heltid, rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.