Signaltekniker till expansivt Absol Rail

Signaltekniker till expansivt Absol Rail

Har du erfarenhet av signalteknik och söker efter nya utmaningar? Vill du även bli en del av ett sammansvetsat team där det finns stor utvecklingspotential? Vi söker dig som är initiativtagande och önskar arbeta med många spännande projekt!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Absol Rail.

Om företagetAbsol Rail är ett företag som startade 2019 och befinner sig nu i en expansiv fas där de söker ytterligare tekniker till sitt team. Absol Rail ansvarar för drift- och underhållet av signalsystemet på Tvärbanan och har flera spännande projekt som väntar. De fokuserar främst på att tillgodose de omfattande behoven inom järnvägssektorn.

ArbetsuppgifterArbetet är förlagt både på dagtid och kvällstid beroende på projekt och inriktning. Beredskap i hemmet tillkommer också. Ditt arbete kommer bestå av installationer, deltagande vid ibruktagningar men även förebyggande underhåll och akut felavhjälpning av signalsystemet både ute på fält och i teknikhus. Den största delen av tiden spenderar du på kontoret i Bromma och kommer även arbeta med lite mer avancerad dokumentering och även designa ritningar om du har det intresset. Det finns stor utvecklingspotential och möjligheten att testa på andra delar i arbetet. Det är ett viktigt arbete och krävs ett stort fokus ute i spåret. Ni jobbar alltid i team om minst två personer och säkerställer att arbetet följer de riktlinjer som finns. Du vet hur man följer ritningar och hur olika verktyg fungerar och kommer snabbt in i rollen som signaltekniker och kan jobba självständigt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom el, anläggning eller liknande
  • Minst två års erfarenhet av arbete inom signalteknik
  • Du uppfyller hälsokraven
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Du kan följa signaltekniska ritningar och är van vid att skriva och läsa dokumentation
I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du bidrar med nya idéer/perspektiv, och testar mer än gärna nya arbetssätt. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, tekniker, maskinoperatör, underhåll, felsökning, mekanik, reparation, service, maskiner, Stockholm, heltid, signaltekniker, järnväg, signaltekniker, el, järnvägstekniker, järnväg, tekniker, industrielektriker, serviceelektriker, installationselektriker, elektriker, elkraft
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!