Servicetekniker till Triomec

Servicetekniker till Triomec

Är du en person med stort tekniskt intresse och trivs i en roll med frihet under ansvar? Gillar du att arbeta varierat och med mycket kundkontakt? I rollen som servicetekniker hos Triomec erbjuds du en självgående och omväxlande roll.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Triomec.

Om företagetTriomec har sedan 2004 arbetat med service och reparationer av städmaskiner av märket Tennant. Servicen är av högsta kvalitet och de satsar mycket på de mjuka värdena. Triomec är i dagsläget 7 anställda och ingår i en familjeägd koncern med 30 anställda. Vi fortsätter att växa och har med våra kunder och leverantörer nu möjligheten att fortsätta att expandera i Stockholm. Huvudkontoret med verkstad ligger i Solna i Stockholm samt ytterligare en verkstad i Norrköping med 2 servicetekniker. Allt de gör är baserat på långsiktighet och hållbarhet.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker på Triomec är dina dagar omväxlande men arbetsuppgifterna innefattar reparation samt förebyggande underhållsservice på batteri och dieseldrivna städmaskiner. Du kommer även att få hjälpa till med renovering av begagnade maskiner på vår verkstad i Solna. Arbetet är väldigt varierat och innebär främst jobb i och runt Stockholm-Mälardalen. Det förekommer även resor med övernattning utanför Stockholm. Eftersom merparten av jobben utförs på plats hos kund så innebär rollen mycket kundkontakt. Du får tillgång till en egen servicebil och utgår hemifrån på morgonen och åker direkt ut till kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller liknande
  • Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta självständigt med varierade arbetsdagar. Vidare bör du ha ett tekniskt intresse samt vara en person som tar stort ägandeskap över ditt arbete, är noggrann och har förmågan att skapa struktur bland dina arbetsuppgifter. Du trivs och är bekväm med att själv styra över dina dagar och kan prioritera rätt saker. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt förstår du vikten av god kommunikation, uppskattar att hjälpa andra och sätter alltid kunden i fokus. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt och hjälper gärna till där det behövs.

Övrig information
Start: Omgående (med hänsyn till uppsägningstid)
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!