Servicetekniker till Swarco

Servicetekniker till Swarco

Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta praktiskt? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om företagetSWARCO är en Österrikisk privatägd koncern med fokus på intelligenta system för trafikmarknaden med verksamhet i mer än 80 länder världen över. SWARCO's huvudkontor ligger i Wattens/Innsbruck. Verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCO Sverige AB är idag ca 120 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, Kommunerna, Kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker utgår du från huvudkontoret söder om Stockholm men spenderar majoriteten av tiden ute på fältet i Mälardalen. Samtliga servicetekniker startar dagen tillsammans på kontoret för att sedan åka ut på sina tilldelade ärenden. Du kommer att arbeta med service, underhåll och installationer av trafiksignaler, system för trafikantinformation och parkeringssystem. Inledningsvis får du en gedigen introduktion i företagets system och produkter och på sikt möjlighet att specialisera och lära dig mer.

Företaget erbjuder sina kunder service dygnet runt vilket betyder att det på sikt kan bli aktuellt att du till viss del arbetar under beredskap.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele området
  • Tekniskt intresse
  • Grundläggande förståelse inom el
  • Arbetslivserfarenhet som tekniker inom el, bilmekaniker, vaktmästare eller fastighetsskötare
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • B-körkort
För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd. Trafiksäkerhet går alltid före stress, därför är det viktigt att du har tålamod och att du är noggrann i ditt arbete. Vidare är det viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Vidare arbetar du i en händelsestyrd roll och kan flexibelt hantera omprioriteringar under arbetsdagen.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Swarco.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Söderort, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, service, servicetekniker, el, tele, trafik, system, drift, underhåll, installationer, ström, moden, fiber, koppar, styrsystem, fälttekniker, stockholm, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.