Servicetekniker till Dematek

Servicetekniker till Dematek

Har du ett genuint intresse för teknik och är kunnig inom el och mekanik? Brinner du för god service och lockas av möjligheten att arbeta som självständig tekniker? Här erbjuds du en varierad tjänst i rollen som servicetekniker hos branschledande Dematek.

Om företagetDematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker kommer du ansvara för installation, service, underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning av lyftredskap, telfrar och traverser. Du får utrymme att jobba med varierande arbetsuppgifter där ditt fokus kommer att vara inom service och underhåll. Du kommer att utgå från ditt hem och genom din servicebil kommer du att arbeta över Stockholmregionen. Du kommer att bedriva ditt arbete direkt ute hos kund i företag av alla olika storlekar.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieutbildning med elinriktning
  • Grundläggande kunskaper inom el, mekanik, felsökning och underhåll
  • Erfarenhet av att arbeta i en industrimiljö
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Förutom att vara tekniskt och elektriskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du trivs med ett varierat arbetstempo och är flexibel samt har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer. Du är kommunikativ och serviceinriktad då kundkontakt är en stor del utav det dagliga arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår främst hemifrån eller från kontoret i Segeltorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dematek, service, tekniker, teknik, servicetekniker, verkstad, verkstadsarbetare, elektronik, el, lyft, lyftkran, mekanik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.