Servicetekniker / maskintekniker till Geomek

Servicetekniker / maskintekniker till Geomek

Är du en serviceinriktad person med tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete? Är du händig och vill arbeta i ett expanderande och utvecklande företag? Geomek söker nu en servicetekniker till deras verkstadsteam.

Om företagetGeomek verkar i en bransch som är med och bygger Sverige och Nordens infrastruktur! Företaget grundades 1995 och idag är Geomek ett känt namn i branschen med stora etablerade kunder i Norden. Geomek ägs av Indutrade som är ett börsnoterat bolag med säte i Stockholm och dotterbolag i flera länder. Geomek har som målsättning att vara en komplett leverantör av produkter för borrade grundläggningsarbeten och geoteknisk undersökningsborrning. De har även en fullutrustad serviceverkstad vars mål är att kunna utföra service och reparationer på våra kunders utrustningar inom rimlig tid för att minimera stillestånd. Geomek arbetar ständigt med att förbättra deras rutiner och avtal med t.ex. fraktbolag för att säkerställa snabba leveranser till våra kunder, och minimera miljöpåverkan. Geomek sitter i attraktiva lokaler i Spånga.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker arbetar du främst med servicearbeten såsom oljebyten, mekaniska arbeten och reservdelsbyten. I arbetet ingår även felsökning och reparation av hydrauliska och mekaniska utrustningar. Vidare hanterar du supportärenden över telefon, där du förser kunden med den högkvalitativa service Geomek erbjuder. Resor till Geomeks kunder och leverantörer förekommer, främst inom Sverige men även Norden. Du ingår i ett team med fyra andra servicetekniker, där ni hanterar uppdrag både i par och individuellt.

Formella krav
  • Erfarenhet inom liknande arbeten.
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • B - körkort
Meriterande
  • Maskinteknisk utbildning inom entreprenadmaskiner
  • Erfarenhet av hydraulik och elektronik, samt arbetat med traverser
  • Kan läsa scheman, ritningar och sprängskisser
  • Svetskunnig, certifierad inom Heta Arbeten, samt innehar truckkort
För att lyckas i denna roll ser vi att du är nyfiken och vill ständigt utvecklas. Du är ordningsam och trivs med att planera och organisera upp ditt arbete i förväg. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du kan arbeta effektivt när det är mycket att göra. Vi ser även att du trivs med att skapa långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer. Laganda är en viktig del av företagets kultur och vi söker därför en lagspelare som är kapabel att kombinera professionalism med förmågan att bjuda på sig själv.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Spånga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, el, mekanik, heltid, tillsvidare, Stockholm, hydraulik, mekanik, felsökning, underhåll, fordonsel, el schema, industriel, industrielektriker, geomek, fordon, travers
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.