Servicetekniker inom Lift till expansiva Liftgruppen

Servicetekniker inom Lift till expansiva Liftgruppen

Har du ett brinnande intresse för el, mekanik och hydraulik och är redo att anta nya utmaningar i karriären? Då ska du läsa vidare om tjänsten som lifttekniker hos Liftgruppen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Liftgruppen.

Om företagetLiftgruppen är en av de ledande liftleverantörerna i Sverige. Vi var tidigare en division inom Brubakken, men står nu på egna ben i Brubakken koncernen. Med kontor i Sverige och Norge är vi den självklara leverantören av högkvalitativa produkter och tjänster inom liftbranschen. Liftgruppens vision är att kunder, leverantörer och medarbetare skall se oss som ett naturligt förstaval. Vår målsättning är att göra vardagen enklare och effektivare för våra kunder.

Liftgruppen har ett nära samarbete med leverantörer så som JLG, Omme, Ruthmann och Versalift. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar som är anpassade utefter deras verksamhet. Tack vare lång erfarenhet och goda leverantörssamarbeten erbjuder vi våra produkter och tjänster till bland annat uthyrare i liftbranschen, energibolag, fastighetsförvaltare, bygg och hantverkare
Liftgruppen ser ett ökat behov inom service och eftermarknad i Stockholm har behov av att förstärka sin verksamhet med ytterligare en servicetekniker på vår depå i Jordbro.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker på Liftgruppen spelar du en avgörande roll i verksamheten. Du ansvarar för underhåll och reparationer på maskiner från våra kunder och samarbetspartners. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är serviceärenden, garantireparationer, reparationer, beställning av delar, felsökning samt en daglig dialog med företagets kunder. Till dina arbetsuppgifter ingår också administration och fakturering av det arbete du slutfört, vilket görs i våra system. Du följer ditt arbete från att ärendet inkommer till det är fakturerat.

Som servicetekniker på Liftgruppen utgår du vår depå i Jordbro, men kommer även jobba utifrån din servicebuss med ansvarsområde Stockholm med omnejd. Du samarbetar med ditt team i Sverige som består av åtta servicetekniker där ni tillsammans ser till att företagets kunder får den bästa möjliga servicen. Det kan komma att ingå resor med övernattning i tjänsten.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom fordon, maskin och/eller teknik
  • 3-5 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna underhåll av Liftar
  • Kunskap inom el, mekanik och hydraulik
  • B-körkort
  • God dator- och systemvana då all dokumentation sker digitalt
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Kunskap inom svets och bilmekanik
  • BE- och C/C1-körkort
Vi söker dig med några års erfarenhet av mekanik och liftteknik som känner dig redo att ta nästa steg i karriären. Då rollen innebär stor variation med hänseende till olika serviceärenden, ser vi att du är självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du vågar ta egna initiativ och har ett tydligt kundfokus där du bygger tillit och relation. Vidare ser vi att du är flexibel i ditt förhållningssätt då du själv styr mycket av dina arbetsdagar utifrån kundernas behov. Slutligen är det viktigt att du är en god lagspelare och kommunikatör som tillsammans med ditt team ger kunden service i världsklass och agerar Liftgruppens ansikte utåt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lift, lifttekniker, liftteknik, fälttekniker, servicetekniker, Stockholm, JLG, ruthmann, versalift, el, mekanik, hydraulik, brubakken, teknisk service, service, teknik, servicereparation, liftmekaniker, mekaniker, liftoperatör, mekaniker, industritekniker, maskintekniker, maskinreparatör, maskinservice, industrimaskiner
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!