Servicetekniker / fälttekniker / maskintekniker

Servicetekniker / fälttekniker / maskintekniker

Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta praktiskt? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Biocare.

Om företagetFöretaget arbetar med försäljning och service av mobila maskiner. De är specialiserade på krossmaskiner, sorteringsverk och utrustning för återvinning. Bland företagets kunder återfinns bland annat mineralutvinningsföretag, markentreprenörer och återvinningsföretag. Företaget har funnits sedan 2001 där fyra personer idag arbetar med en kultur som präglas av frihet under ansvar där alla jobbar mot gemensamma mål.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker driver du arbetet för alla serviceärenden. Du kommer att göra översiktbedömningar vid serviceärenden för kundernas maskiner samt utföra felsökning, service, reparationer och underhåll. Vid garantiärenden har du kontakt med leverantörer för rådgivning och ansökan om ersättning. Du sköter även dokumentation av kundärenden. Kontoret finns i Linköping och du kommer att utgå från hemmet för att främst arbeta mot anläggningar och kunder i Stockholmsregionen. Rollen innehåller resor med cirka 30 hotellnätter per år. Du kommer att få en gedigen introduktion till företagets maskiner och verksamhet.

Formella krav
  • Praktisk bakgrund som servicetekniker, fordonstekniker, montör eller elektriker
  • Erfarenhet från arbete med el, elektronik, mekanik och/eller hydraulik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom tunga maskiner och/eller tunga fordon
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösare och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och det är viktigt för dig att sätta kunden i fokus för att göra denne nöjd. Vidare förväntas du att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt genom din förmåga att strukturera och prioritera rätt saker.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, tekniker, underhållstekniker, underhållsmekaniker, teknikansvarig, serviceansvarig, service, ansvarig, ledare, montör, arbetsledare, mekaniker, felsökning, underhåll, hundralik, elektronik, mekanik, verkstad, verkstadschef, eftermarknad, maskiner, entreprenad, fordon, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!