Servicetekniker / elektronik / till Atlas Copco i Uppsala kommun

Servicetekniker / elektronik / till Atlas Copco i Uppsala kommun

Är du teknikintresserad och vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Har du erfarenhet inom servicebranschen och vill arbeta i ett väletablerat bolag med fokus på kundsamarbeten? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetAtlas Copco är ett globalt industriföretag med huvudkontor i Stockholm. De har 39 000 medarbetare och kunder i mer än 180 länder. Deras industriella idéer hjälper kunder att växa och driva samhället framåt. Det är deras bidrag till en bättre morgondag. Företag och organisationer i hela världen förlitar sig på Atlas Copcos kompetenser inom kompressorer, vakuum-utrustningar, generatorer, pumpar, industriverktyg och monteringssystem.

Dersa uppdrag är att uppnå hållbar, lönsam tillväxt. Det handlar om ett långsiktigt perspektiv vid utveckling av produkter och service som hjälper kunderna att bidra till samhällsutvecklingen och uppnå sina hållbarhetsmål. Det handlar också om att minimera miljöpåverkan och om att säkerställa att medarbetarna är trygga och friska och att företaget är resurseffektivt. Det innebär att växa på ett sätt som är etiskt, genom att respektera och främja mänskliga rättigheter med nolltolerans mot korruption genom hela värdekedjan.

ArbetsuppgifterSom Servicetekniker arbetar du som resande tekniker där du utgår hemifrån och rapporterar till din servicechef. I arbetsuppgifterna ingår installation, underhåll, renovering och felsökning av främst tryckluftskompressorer. Storleken på maskinerna varierar från små standardkompressorer på mindre verkstäder och sjukhus till specialbyggda kompressorer för processindustrin, pappersbruk och stålverk. Du planerar dina dagar och uppdrag själv utifrån de ordrar som kommer in, samt ansvarar för att förse dig med information och instruktioner via din dator.

Som Servicetekniker tillhör du ett team på åtta personer som finns i Region Stockholm där även Uppsala kommun och Gotland ingår. Vi ser fördelar med att du är placerad i Knutby alternativt i/omkring Gimo, Norrtälje eller Hallstavik.

Formella krav
  • Erfarenhet av liknande roll inom el, elektronik, mekanik eller motsvarande
  • Erfarenhet som servicetekniker är meriterande
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
  • Datorvana
  • B-körkort
  • BE-körkort är meriterande
  • Kyllicens är meriterande
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och vill arbeta i en roll där du har stort eget ansvar. För att på bästa sätt kunna hantera akuta och brådskande ärenden är du flexibel och innehar förmågan att kunna omprioritera din tid med kort varsel. Du trivs med att arbeta självständigt samt planera och driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person som lägger fokus på att utveckla befintliga och nya kundsamarbeten.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Uppsala kommun
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!