Servicetekniker / Underhållstekniker / Fälttekniker / Hissreparatör

Servicetekniker / Underhållstekniker / Fälttekniker / Hissreparatör

Vill du ha ett fritt arbete där du får jobba med problemlösning? Hos Otis erbjuds du ett varierande och intressant jobb där du får utvecklas och växa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Otis.

Om företagetOtis är världens största företag inom tillverkning, installation och service av hissar, rulltrappor och rullband. Deras produkter återfinns i många av världens mest kända byggnader samt i de mest trafikerade transportnaven och de största centren för detaljhandel.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med planerade och akuta service- underhålls- och reparationsarbeten på hissar runt om i Stockholmregionen. För en person med erfarenhet från branschen finns även möjligheten att jobba med justeringsarbeten vid nyinstallationer av hissar. Du ansvarar för ditt eget geografiska område och tar emot felanmälningar direkt från kund. Arbetet är därmed fritt och du lägger själv upp dina dagar utifrån både planerade jobb och akuta ärenden. Du utgår hemifrån med egen servicebil.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis el eller teknik
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, mekaniker, installatör eller elektriker
  • Körkort B
Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper hos Otis. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, underhållstekniker, fälttekniker, reparatör, underhållsmekaniker, tekniker, mekaniker, mekanik, underhåll, service, teknik, el, hiss, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!