Servicetekniker / Processtekniker till Bürkert Sweden AB

Servicetekniker / Processtekniker till Bürkert Sweden AB

Har du erfarenhet som servicetekniker inom industrin? Har du kunskaper om vätskor och gaser inom industriella processer? Är du dessutom en driftig och engagerad person som trivs med att lösa kundernas problem? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Burkert Sweden AB.

Om företagetBürkert är ett tyskt familjeägt företag som funnits sen 1946. Våra 36 marknadsbolag är spridda runt om i värden och vi är över 3000 anställda och växer snabbt.
Produktion samt systemutveckling sker i Tyskland och Frankrike. Vi är ett företag som återinvesterar mycket, dels mot utveckling av nya produkter samt mot att hålla våra anläggningar och produktionsenheter uppdaterade med den senaste tekniken.

Det svenska marknadsbolaget grundades 1968 och vi är idag 21 anställda spridda på våra två kontor i Stockholm och Malmö samt säljare spridda i landet.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker ansvarar du för att erbjuda en förstklassig service till stora och små industrikunder i huvudsak Mälardalen. Bürkert är ett internationellt bolag med stor erfarenhet och kompetens inom reglering av vätskor och gaser inom industriella processer. Att arbeta som servicetekniker på Bürkert är utvecklande då man ständigt arbetar med ett brett produktsortiment och tydliga processer. Dessutom får du träffa många spännande kunder inom den industriella marknaden. Bürkert satsar på sin personal och kommer ge dig en gedigen introduktion och skapa en individuell utvecklingsplan med de utbildningar som tjänsten och produkterna kräver.

I din roll som servicetekniker kommer du i huvudsak fungera som support till kunderna vid bland annat installation, felsökning, idrifttagning och optimering/kalibrering. Utöver detta ser vi att du med ett konsultativt bemötande kan erbjuda ett förebyggande underhåll samt utföra kontrollmätningar på produkten, ibland med kort varsel baserat på kundernas behov. Du kommer även stötta kunder med tekniska frågor via telefon och e-post.

Formella krav
  • 5-10 års erfarenhet av mekaniska reparationer inom styr- och reglerteknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God samarbetsförmåga men också självgående och förändringsbenägen
För att passa för tjänsten ser vi att du har gedigen erfarenhet inom processteknik och då troligast arbetat som servicetekniker tidigare. Du har en god förståelse för vätskor och gasers egenskaper och deras användning i industriella processer, samt god erfarenhet av mekaniska reparationer. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ventilteknik, industriella kommunikationsgränssnitt, el/elektronik samt mjukvara. Du måste även kunna vara flexibel med dina arbetstider, då det ibland är aktuellt att lösa problem akut ute hos våra kunder.
Samtidigt som du har förmågan att vara konsultativ och hjälpa kunden i deras problemlösning på plats är det meriterande om du även kan se möjligheter för merförsäljning som du sedan rapporterar till sälj.

Övrig information
Start: Start önskas sep/okt
Plats: Enskede, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sista ansöknigsdag är 31/7 men skicka gärna din ansökan snarast.

Sökord: processteknik, service tekniker, service, systemutveckling, industriteknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!