Servicetekniker / Installatör / VVS-montör till Waterman

Servicetekniker / Installatör / VVS-montör till Waterman

Arbetar du idag som VVS-montör eller är utbildad vattentekniker? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant inom sin bransch? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta i ett familjärt team med engagerade kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Waterman.

Om företagetWaterman är ett svenskt företag med snart 35 års erfarenhet. Sedan 1987 utvecklar, tillverkar och underhåller verksamheten produkter och anläggningar för vattenbehandling avsedda för filtrering, avsaltning och desinficering. Företaget har sitt säte i Stockholm med Stockholms skärgård precis runt hörnet, vilket har haft ett starkt inflytande på deras utveckling på marknaden. Vattenrening, avsaltning och produktion av dricksvatten från bräckt vatten har alltid varit deras specialitet.
Idag tillhandahåller deras anläggningar vatten till hundratals svenska hem, från Malmö till Umeå. Waterman har långvarigt samarbete med flera utländska tillverkare och importerar särskilt utvalda produkter, men de producerar fortfarande avsaltningsanläggningar (RO) och UV-anläggningar i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som Servicetekniker inom vattenbehandling få du stora möjligheter att utvecklas och får chansen att arbeta på en arbetsplats som har en välkomnande företagskultur. Som servicetekniker arbetar du med att bygga upp nya vattenreningsanläggningar. Du arbetar också med att åka ut till olika kunder som behöver service av olika slag kopplat till vatten och vattenrening. Ditt primära ansvar är att göra servicearbeten som är inplanerade men det förekommer även mer akuta behov av reparationer.

Om du gillar att arbeta i ett företag med högt i tak och med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar, så är detta rollen för dig.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom vattenteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet förslagsvis som VVS-montör
  • God system- och datavana
  • B-körkort
  • God svenska i tal och skrift
Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Du föredrar arbete som andra har glädje av och motiveras av arbetsuppgifter som innefattar omtanke. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tycker om att arbeta självständigt i en roll där du ges möjlighet att gå din egen väg.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, VVS-montör, installatör, rörmokare, Stockholm, vattenbehandling, avsaltning, vattenrening, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!