Servicetekniker / IT – tekniker / support till snabbväxande bolag

Servicetekniker / IT – tekniker / support till snabbväxande bolag

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för teknik? Vill du arbeta i en självständig roll hos ett snabbväxande företag? Här har du möjlighet att utvecklas i rollen som servicetekniker.

Om företagetFöretaget är ett snabbväxande identitets- och säkerhetsföretag. De säkrar samhället genom att möjliggöra betrodda identiteter för människor och saker i den fysiska och digitala världen.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker arbetar du gentemot företagets kunder som finns i Stockholmsområdet med omnejd. Dina ansvarsområden är att hantera kundernas uppkomna problem kopplat till deras hårdvaror samt utföra systeminstallationer. Du ansvarar då för att genomföra service på maskinerna, felsöka samt genomföra installationer.

Du planerar dina dagar självständigt utifrån ärendena som inkommer för att på ett effektivt sätt organisera din dag och kunna besöka och hjälpa så många kunder som möjligt. Du utgår från kontoret alternativt hemifrån i egen servicebil. Du arbetar själv ute hos kunderna men du ingår i ett mindre team. Vid uppkomna problem hjälps ni åt för att lösa dessa och du samarbetar tätt tillsammans med bland annat säljavdelningen och kundtjänst.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom teknik eller IT
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet från ett IT-relaterat arbete, meriterande om det har varit i en serviceroll
  • Meriterande med erfarenhet av konfiguration och installation av mjukvara och hårdvara
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i denna roll ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet i att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har vilja, intresse och förmåga att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi tror att du tycker om att prata med nya människor då du är kommunikativ, vågar fråga och anpassar din kommunikation efter mottagaren för att hjälpa till på bästa möjliga sätt. Vidare tror vi att du motiveras av att förstå bakomliggande faktorer till problem och hitta en lösning till dessa. Det är viktigt för dig att ta ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fältservicetekniker, elektronik, teknik, tekniker, el, servicetekniker, support, service, servicetekniker, resande servicetekniker, stockholm, fälttekniker
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.