Servicetekniker / Fälttekniker till Leica Geosystems

Servicetekniker / Fälttekniker till Leica Geosystems

Vill du jobba med högteknologiska produkter på ett marknadsledande företag? Är du tekniskt intresserad och trivs i en roll med stort eget ansvar och mycket kundkontakt? I rollen som servicetekniker hos Leica Geosystems erbjuds du en självgående och omväxlande roll.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Leica Geosystems AB.

Om företagetLeica Geosystems - verkar globalt, agerar lokalt

Leica Geosystems har i över 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon - en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 21 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.9 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att vara ansvarig för bland annat installation, testning, modifiering, service och reparation av Leicas högteknologiska maskinstyrningssystem. Du får tillgång till en egen servicebuss som du använder för att resa till olika kunder för att serva och installera deras utrustning. Diagnosticering och felsökning av utrustningen samt kalibrering av system ingår även i arbetsuppgifterna. Rollen innefattar även att utbilda kunder i hur de ska använda utrustningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom ett tekniskt område såsom mekanik, elektronik eller liknande
  • Meriterande med 1-2 års arbetslivserfarenhet som fält- eller servicetekniker eller liknande
  • Meriterande med kunskap eller utbildning inom mätteknik eller erfarenhet av mätutrustning
  • Goda IT-kunskaper och systemvana
  • God kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort är ett krav
För att trivas i rollen som servicetekniker är du som person uppmärksam och tillmötesgående med ett stort intresse för att hjälpa kunder. Du sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar i enlighet med Leicas höga servicestandard. Du tar stort ägandeskap och ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att de blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du är flexibel och ser inga problem med att dagens schema kan bli omprioriterat för mer akuta behov. Du är öppen för förändringar och trivs i en dynamisk miljö där dagarna skiljer sig åt. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att bli uppmärksam på detaljer.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson vid eventuella frågor om tjänsten: Sara Winter, sara.winter@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, fälttekniker, mätteknik, teknik, utrustning, IT, el, bygg, montering, hydraulik, kundkontakt, Stockholm, heltid, Leica Geosystems
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!