Servicetekniker / Fälttekniker inom industriprodukter och maskiner

Servicetekniker / Fälttekniker inom industriprodukter och maskiner

Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet som servicetekniker inom industri? Trivs du i en ansvarstagande roll där du får lösa dina kunders behov? Vi söker en servicetekniker som vill arbeta med och utbildas av världsledande industrileverantörer

Om företagetFöretaget grundades 1921 och är ett av de äldsta importföretagen av verkstadsmaskiner i Sverige. De marknadsför och säljer avancerade lasermärksystem för produktmärkning för industrin, hjulsvarvar och draglok för järnvägsindustrin samt industritvättmaskiner. De har ett stort internationellt kontaktnät och samarbetar med världsledande leverantörer av verktygsmaskiner, märkutrustning, verktygsslipmaskiner och järnvägsprodukter.

Företaget är väldigt familjärt och har korta beslutsvägar. I början av tjänsten kommer du att få en introduktion och framöver kommer du kontinuerligt få utbildningar för att bygga upp dina kunskaper inom alla deras produkter.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker kommer ditt arbeta att bestå av installationer, förebyggande underhåll samt akutservice av företagets produkter. Du kommer framförallt ansvara för service inom produkter för järnvägsindustrin. Det kan vara mekaniska och elektriska fel som behöver felsökas, rapporteras och repareras av antingen dig eller leverantör. I den takt du lär dig företagets produkter kommer du att få ta över en del av de arbeten som idag sköts av leverantörer. Arbetet innebär att du kommer att arbeta över hela Sverige med fokus på Mälardalen. Antalet resdagar per vecka är ca 1-3 st och varierar beroende på period och du kommer ha tillgång till tjänstebil. Du kommer att ha tät kontakt med företagets leverantörer och arbeta mot stora företagskunder och deras underleverantörer. En del av din produktutbildning kommer att ske hos företagets leverantörer ute i Europa.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom teknik
  • Minst 3 års erfarenhet som servicetekniker inom industri
  • Erfarenhet av industriella styrsystem
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och drivs av att lösa dina kunders behov. Då tjänsten innebär en del akuta ärenden ser vi att du är flexibel och har en förmåga vara strukturerad samt prioritera dina ärenden. Du är duktig på att skapa en bra relation med såväl kunder som leverantörer. Vidare förstår du vikten av att vara noggrann i dina uppgifter samt dokumentera ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, tekniker, fälttekniker, järnväg, laser, tvättmaskiner, hjulsvarvar, draglok, industri, service, installation, underhåll, maskin, resande
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.