Servicetekniker / Fältservicetekniker till Medema

Servicetekniker / Fältservicetekniker till Medema

Har du erfarenhet av elektriska komponenter? Har du även ett brinnande intresse för teknik och är redo att anta nya utmaningar i karriären? Trivs du även i en självgående tjänst ute på fältet? Då ska du läsa vidare om tjänsten som servicetekniker hos Medema.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Medema Physio AB.

Om företagetMedema Physio AB är sedan 1967 Sveriges ledande leverantör av utrustning för sjukvård, fysioterapi och friskvård. Medema omsätter ca 75 MSEK och består av 17 anställda. De finns i fräscha lokaler i Kista, Stockholm där de har kontor, reservdelslager och kurslokal.

Medema är dotterbolag till finska Lojer Oy som är en marknadsledande tillverkare utav sjukhussängar, operationsbord, behandlingsbänkar och utrustning för fysioterapi. Totalt så omsätter koncernen 40 MEUR med 180 anställda fördelat över Finland, Sverige, Norge och Ryssland.

ArbetsuppgifterSom fälttekniker på Medema spelar du en avgörande roll inom verksamheten. Du ansvarar för servicerelaterade ärenden som inkommer från Medemas kunder. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att arbeta med reparationer, felsökning och förebyggande underhåll av medicintekniska produkter och träningsutrustning. Exempel på produkter kan vara sjukhussängar, behandlingsbänkar, elektroterapi- och träningsutrustning som styrketräningsmaskiner och konditionsmaskiner. Vidare har du daglig dialog med företagets kunder och leverantörer där du agerar ansiktet utåt. Du arbetar tätt samman med företagets två kontorsbaserade servicekoordinatorer.

Som servicetekniker på Medema utgår du hemifrån med din servicebil och har Stockholm med omnejd som ansvarsområde. Det kan komma att ingå resor med övernattning i tjänsten.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna med en teknisk inriktning
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll, exempelvis som mekaniker, elektriker eller servicetekniker
  • Kompetens inom elektriska komponenter, kretskort och svagström
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, kunskaper i finska är meriterande
Vi söker dig med ett tekniskt intresse som känner dig redo att ta nästa steg i karriären. Då rollen innebär stor variation med hänseende till olika serviceärenden, ser vi att du är självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du vågar ta egna initiativ och har ett tydligt kundfokus där du bygger tillit och relation. Slutligen är det viktigt att du är en serviceorienterad och kommunikativ person som ger kunden service i världsklass och agerar Medemas ansikte utåt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, servicetekniker, fälttekniker, fältservicetekniker, teknik, underhåll, reparationer, felsökning, medicintekniska produkter, träningsutrustning, sjukhussängar, behandlingsbänkar, elektroterapi, styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner, Medema, stockholm, resande, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!