Servicetekniker / Fältservicetekniker till BWT

Servicetekniker / Fältservicetekniker till BWT

Har du kunskap inom teknisk service och vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker hos BWT. Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om företagetBWT är ledande inom Europa inom filterteknik och vattenrening. I Sverige är man ett av landets ledande och mest erfarna vattenreningsföretag och varit verksamma på den svenska marknaden i mer än 80 år. Företaget erbjuder produkter och tjänster inom exempelvis restaurang och hotell, slutna värmesystem i hushåll och fastigheter, läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, kraftverk och fjärrvärme, vattenverk m.m. BWT erbjuder miljövänliga och kostnadseffektiva produkter tillverkade inom koncernens egna fabriker i Europa.

För att läsa mer om visionen och innovationen hos BWT Group - For You And Planet Blue, klistra in nedanstående länk i din webbläsare. https://www.bwt.com/en/about-bwt/#VISION

ArbetsuppgifterI rollen som Servicetekniker på BWT arbetar du med att utföra planerade serviceärenden hos kunder. Dina arbetsuppgifter innebär att utföra service på vattenreningsanläggningar, ta fram offertunderlag, driftsättning och felanmälningar samt byte av reservdelar. Som Servicetekniker arbetar du även med försäljning av de produkter och tjänster som BWT erbjuder. Du arbetar självständigt ute hos kund och tar eget ansvar för att boka in och koordinera de uppdrag du blir tilldelad.

Då BWT har en nationell verksamhet kommer det förkomma en del resor i tjänsten, snittet är ca 5-10 resdagar med övernattning per månad.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning inom el, styr- och reglerteknik eller VVS
  • Tidigare erfarenhet av serviceyrke med teknisk utrustning exempelvis från roller som servicetekniker eller underhållstekniker
  • Du utrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Erfarenhet inom vattenrening, PLC och automation (meriterande)
  • B-körkort
För att trivas i rollen som servicetekniker hos BWT är det viktigt att du är bekväm med att organisera och planera ditt eget arbete. Du förväntar att vara självgående och trivs i att arbeta med mycket frihet under eget ansvar. Du känner dig trygg i att agera som ansiktet utåt för BWT samt att vara lyhörd, professionell och ge bästa service till dina kunder. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder och kolleger.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos BWT.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm/Mälardalen/Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, service, servicetekniker, fälttekniker, fältservicetekniker, drifttekniker, mekanik, elektronik, elektroteknik, styr- och regler, VVS, underhållstekniker, mekaniker, PLC, automation, vattenrening, Stockholm, teknik, installation, drift, underhåll
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.