Servicetekniker / CBCT tekniker / Röntgentekniker

Servicetekniker / CBCT tekniker / Röntgentekniker

Trivs du med att ge kunder service och ha ett arbete där ingen dag är den andra lik? Ett arbete där du får chansen att besöka kunder över hela Sverige och se mer än bara ett kontor? Plandent söker en service tekniker/ panoramatekniker som kan stötta upp teamet och bidra till en fortsatt framgång!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Plandent.

Om företagetPlandent marknadsför och säljer ett brett sortiment av förbrukningsartiklar, utrustning och IT-lösningar från världens ledande tillverkare till tandvårdsteamet i privat och offentlig tandvård. De ägs av finska Planmeca Oy och ingår i Plandent Divison - den största dentala återförsäljarkedjan i norra Europa. Förbrukningsavdelningen har rötter som sträcker sig ända till 1897 då AB S.A. Forssbergs Dentaldepot grundades. Idag jobbar drygt 70 personer i Sverige med anställda i hela landet och huvudkontor i Stockholm.

ArbetsuppgifterSom Röntgentekniker arbetar du med installationer, service och kontroller av Plandents röntgenprodukter, panorama, CBCT och Romexis mjukvara. Dessa produkter är avsedda att ge tandvårdspersonal 2D bilder och 3D volymer av högt diagnostiskt värde. Du genomför akut och förebyggande underhåll på installerad utrustning. Uppdragen skiljer sig i karaktär och innehåll, exempelvis felsökning, reparationer, förebyggande underhåll, teknisk support, uppgraderingar och installation. Du utför dessa uppdrag ute hos kund vilket innebär sjukhusmiljöer och tandvårdskliniker, därmed är det viktigt att du är bekväm inom dessa miljöer, då stressade kunder och en omgivning kräver din bästa service.

Då Plandents röntgenprodukter går under regelverket Strålskyddsmyndigheten ansvarar du även för att inneha rätt kunskap gällande regelverk samt hur produkterna används i den kliniska vardagen inom dentalbranschen.
Du arbetar främst i Stockholmsregionen och utgår från hemmet där du blir tilldelad uppdragen från kontoret. Resor utanför regionen förekommer i stor utstäkning och dina kunder kan vara i hela Sverige.

Formella krav
  • Erfarenhet av att IT-miljö/plattform på teknisk nivå, plus om detta har skett ute hos kund
  • Kunskap inom Windows klientsystem, Windows serversystem och TCP/IP i nätverkslösningar
  • B-körkort
  • Flytande i engelska och svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av medicitekniska produkter
För att lyckas i rollen tror vi att du som person har ett stort intresse för att hjälpa andra, är uppmärksam och tillmötesgående. Du är även en teamplayer som är bekväm med att vara ansvarig och pådrivande i små som stora projekt. Du sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och ser vidare möjligheter i förändringar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt samt är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Vi ser gärna att du kan bo norr om Stockholm/upplands väsby då du utgår hemmifrån. Kontortet är i Årsta
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: röntgen, röntgentekniker, panoramatekniker, installationstekniker, CBCT, 2D, 3D, servicetekniker, underhållstekniker, IT, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!