Servicetekniker / Automation support / Drifttekniker till Ingram Micro

Servicetekniker / Automation support / Drifttekniker till Ingram Micro

Är du en lösningsorienterad person med tidigare arbetslivserfarenhet som servicetekniker? Trivs du dessutom i en varierande roll? Som servicetekniker hos Ingram Micro erbjuds du ett omväxlande arbete där du ansvarar för reparation, service och underhåll på Ingram Micros lager.

Om företagetIngram Micro är en ledande distributör med global spridning. På deras lager i Brunna arbetar de tillsammans med en av Europas ledande e-Commerce företag inom mode och hjälper dem att hålla hög service genom att leverera rätt produkter i rätt tid till deras kunder.

Ingram Micro har totalt 35 000 medarbetare världen över som hjälper deras kunder att lyckas inom affärsområdena: Technology, Solutions, Cloud och Commerce & Lifecycle Solutions (CLS). De erbjuder flexibla, konstadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-Commerce och tredjepartslogistik. I Sverige bedriver Ingram Micro logistikverksamheter i Stockholm och Borås och deras försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.ingrammicro.se

ArbetsuppgifterI rollen som Automation Support arbetar du främst med koordination, service och underhåll av de befintliga automatiserade lösningarna vid de olika avdelningarna på Ingrams lager. Du hanterar, följer upp och eskalerar vid problem eller driftstörningar och är en lokal support, som snabbt arbetar för att lösa de olika problemen som uppstår. I rollen arbetar du utefter Ingrams processtruktur som du även utvecklar med tiden. Vidare ser du till att upprätthålla processer och rutiner så att de håller god kvalité. Du ingår i det operationella lokala teamet, men arbetar självständigt i nära samarbete med kollegor inom Ingram Micro, kunden och leverantören. Rollen är av stor betydelse för Ingram och du ansvarar för att säkerställa att deras produktionsflöde fortlöper utan avbrott. Du servrar flera hundra medarbetare vilket innebär ett stort ansvar.

Följande ingår i rollen som Automation Support hos Ingram Micro:
  • Ansvarig för underhåll av den automatiserade driften o utrustningen dag-till-dag
  • Problemlösning
  • Hantera, följa upp och eskalera vid problem eller driftstörningar
  • Ha övergripande struktur i de dagliga arbetsuppgifterna
  • Daglig och årlig uppföljning samt rapportering
Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och gör dig förstådd på engelska
  • Teknisk högskoleutbildning med inriktning inom automation är meriterande
Du drivs och motiveras av de arbetsuppgifterna som beskrivs och du är intresserad av teknik och automation. Förutom ditt brinnande intresse är du även en person som är flexibel och självgående. Eftersom du behöver handskas med viss försiktighet kring utrustningen är det viktigt att du är noggrann och lösningsorienterad. Slutligen är du företagsam och trivs i en miljö med frihet under ansvar. I rollen ingår du i ett team varpå det är viktigt att du kan samarbeta med andra.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ingram Micro.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Brunna, Kungsängen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, serviceingenjör, service, tekniker, teknik, e-commerce, drifttekniker, automationsupport, automation, lager, brunna, stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.