Servicedesktekniker / Utrullningstekniker

Servicedesktekniker / Utrullningstekniker

Har du en fallenhet för IT och vill arbeta med i en Servicedesk? Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter och få stort eget ansvar? Då är denna roll något för dig!

Om företagetFöretaget är en innovativ och rådgivande IT-leverantör inom central infrastruktur, klienthantering, licens samt utskriftslösningar med tillhörande mjukvaror och tjänster. De har specialiserat sig på att lösa kunders behov av produkter, ge tekniskt stöd och leverera tjänster inom IT. Där en del är att designa, leverera och drifta nätverk och nätverkssäkerhet. Företaget har certifierade konsulter från de ledande IT-tillverkarna. De är en partner som ger professionell avlastning och rådgivning inom IT.

ArbetsuppgifterI rollen som Servicedesktekniker kommer du arbeta ute hos en av företagets kunder. Inledningsvis kommer du att vara en del av ett utrullningsprojekt till Windows 10 för att senare gå över och arbeta i deras servicedesk. Rollen innebär mycket felavhjälpning vilket innebär att om exempelvis en dator, kringutrustning, nätverkskomponent, hårdvara eller mjukvara inte fungerar som förväntat hjälper du till med att åtgärda ärendet eller skicka det vidare.

Du arbetar kontorstider och är anställd som konsult via Bravura, men arbeta ute hos företagets kund vid Hötorget i Stockholm.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning IT/Teknik
  • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av likande roll såsom IT-Support/Kundservice/Helpdesk
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Vi tror att du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driver ditt arbete framåt. Med en positiv attityd antar du- och löser de problem samt utmaningar du stöter på i rollen. Vidare är du mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta användaren i fokus. Vi ser att du på ett prestigelöst sätt tar dig an ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för rollen.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, support, teknisk support, tekniker, drifttekniker, teknik, datorer, installationer, onsite, servicedesk, helpdesk, drift, Stockholm, heltid, itil, service, installation, programmering, supporttekniker, hötoget, utrullning, Windows 10.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.