Service Account Manager / kontraktansvarig till Swarco

Service Account Manager / kontraktansvarig till Swarco

Har du tidigare erfarenhet av att förvalta kontrakt? Är du analytisk, relationsskapande och vill ta nästa steg i din karriär? Hos Swarco erbjuds du en roll där du får ta stort ansvar över några av företagets kontrakt och ges möjlighet att vara initiativtagande för att utveckla dem ytterligare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SWARCO.

Om företagetSWARCO är en österrikisk privatägd koncern med huvudkontor i Wattens/Innsbruck och finns representerade i mer än 80 länder. Deras fokus är på intelligenta system för trafikmarknaden och verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCO Sverige AB är idag ca 110 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, kommuner, kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

ArbetsuppgifterSom Service Account Manager ansvarar du för att kommunicera, implementera och följa upp nya och befintliga serviceavtal. Du följer upp leveransprecision, servicenivåer samt ekonomi på befintliga kundavtal. I ett nära samarbete med kunden initierar du processförbättringar, optimeringar och kostnadseffektivitet mot de unika kundavtalen. I rollen ansvarar du för ungefär fyra till fem kontrakt. I vissa fall har du kontakt med kunden dagligen medan andra kräver mer sporadisk kontakt någon gång per månad. I förekommande fall agerar du projektledare vid införanden av interna förbättringsprojekt. Vidare agerar du som SWARCOs representant vid löpande uppföljningsmöten och är kundgränssnittet för rapportering.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av att etablera och utveckla relationer med kunder
  • God erfarenhet av att planera, samordna, följa upp och kommunicera affärsinformation
  • Erfarenhet av att förvalta kontrakt
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av drift och underhåll är meriterande
För att trivas i rollen motiveras du av att utveckla affärer samt bygga relationer med kunder. Då du i rollen har flera kontaktytor är du en serviceinriktad och kommunikativ person som trivs i sociala situationer. Du är affärsmässig, analytisk och jobbar med ett stort ansvarstagande för ditt arbete. Eftersom ditt mål är att utveckla affärer räds du inte för att ta egna initiativ och för att nå dit du vill. Vidare är du resultatorienterad samt drivs och motiveras av att utvecklas tillsammans med företaget.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skogås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Service Account Manager, kontraktansvarig, kundansvarig, SWARCO, trafik, trafikmarknaden, Stockholm, trafiksäkerhet, kund, account manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!