Servertekniker / Server / IT / Installation Tekniker till Atea

Servertekniker / Server / IT / Installation Tekniker till Atea

Har du en fallenhet för IT och vill arbeta som Servertekniker? Lockas du av utmaningar och utvecklingsmöjligheter? Här får du möjligheten att axla en ansvarsfull roll och arbeta i en fartfylld miljö.

Om företagetAtea är det svenska landslaget inom IT-infrastruktur och har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med och bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för Atea är det viktigt att du liksom Atea lever efter dessa värderingar. För dig som vill vara med finns stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetstiderna är 08:00-17:00.

ArbetsuppgifterI rollen som servertekniker har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i ett sammansvetsat team med flera kompetenta och erfarna kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att konfigurera och installera servrar efter kundernas specifika beställning. Detta innebär att du är med i hela flödet, från det att servern anländer till lagret tills att den installerats och konfigurerats på rätt sätt och slutligen packas för transportering till kund. I vissa fall kan det förekomma att du åker med ut till kunden för att även koppla upp servern på plats som ett sista steg. I din roll kan det även på sikt inkludera en del tjänsteresor.

Arbetet kräver att du har en god fysik då det kan förekomma tunga lyft.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom IT/teknik
  • Ett tekniskt intresse
  • God förmåga att kommunicera, muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
  • Körkort B
  • Meriterande är erfarenhet av att arbeta som servertekniker och/eller i en supportroll
För att trivas i denna roll ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har vilja, intresse och förmåga att hjälpa andra människor och anstränger dig för att ge förstklassig service till kunder. Du trivs med att arbeta i grupp och tar stort eget ansvar för ditt arbete och dina projekt. Vidare så är du en person som gärna vill utvecklas i din roll och på sikt få mer ansvar. Därtill tar du på ett prestigelöst sätt dig an ditt arbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Server, servertekniker, tekniker, klient, installation, konfigurering, leverans, teknik, IT, nätverk, Atea, Kista, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.