Serverkonsult / Drifttekniker / Konsult

Serverkonsult / Drifttekniker / Konsult

Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta med drift, nätverk, support i en roll som IT-tekniker. Du erbjuds en roll med stor frihet under eget ansvar med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetMed stort engagemang och hög kvalité levererar företaget säker och kundanpassad IT-infrastruktur oavsett om det handlar om lokala lösningar, hybridlösning, en molntjänst eller komplett IT-drift. Företaget besitter en gedigen driftkultur, med många års erfarenhet av att leverera IT som tjänst. Företaget besitter över 25 års erfarenhet inom avancerad IT-integration och de vassaste konsulterna i branschen.

ArbetsuppgifterSom serverkonsult arbetar du i huvudsak med att planera och designa system samt expandera redan befintliga hos bolagets kunder. Du skall i enlighet med dessa även dokumentera de systemlösningar som tas fram. Vidare hanterar du installation av serverrelaterade mjuk-och hårdvara och hanterar de problem som uppstår på vägen. Du har fullt ägandeskap för att självständigt driva dina kunder servermiljö. Slutligen arbetar du proaktivt med att förbättra och säkerställa att kunderna har de bäst lämpade IT-lösningarna.

Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet av liknande roll som exempelvis storage/backup-tekniker eller konsult.
  • Erfarenhet av server och storage design
  • Kunskaper inom virtualisering (VM Ware)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Som person ser vi att du har en fallenhet för att arbeta proaktivt och ständigt ser kundens behov. Du har förmågan att kunna se bortom det faktiska problemet och kan på egen hand identifiera möjliga lösningar och förbättringar hos dina kunder. Du drivs av att arbeta i en social miljö där dina uppgifter varierar. Som person ser vi att du är utåtriktad och resultatorienterad där du ständigt sätter kundens och dennes behov i första hand. Vi lägger stor vikt vid din person och ditt driv gällande att utvecklas både som person och inom din profession.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, drift, förvaltningsplaner, storage, backup, veeam, commvault, avamar, storage arrays, SAN, fiber channel, VMWare, vCenter, vCloud, vSphere, serverinfrastruktur, nätverk, projket, övervakning, automatisring, systemering, ISO, Windows, HP, Linux, 3PAR, ITIL, IT-Total, data, Solna, förvaltning, IT-miljö.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.