Senior webbutvecklare / Fullstack utvecklare / C# / .NET

Senior webbutvecklare / Fullstack utvecklare / C# / .NET

Har du ett brinnande intresse för IT och programmering och vill få möjligheten att arbeta med de senaste teknikerna? Som utvecklare på Systemstöd får du arbeta tillsammans med erfarna och mycket kompetenta kollegor på en av Europas bästa arbetsplatser.

Om företagetSystemstöd är ledande leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på Sage X3 affärssystem och konsulttjänster kring Jeeves ERP inom definierade branscher i Sverige. Affärsidén är att tillsammans och i närhet med våra kunder utveckla och förvalta affärsystemlösningar baserade på Sage X3 eller Jeeves ERP, som stöd för kundernas affärsprocesser och därmed bidra till ökad konkurrenskraft lönsamhet. Systemstöd är en organisation bestående av verksamhetskonsult och i dagsläget är dem totalt 45 medarbetare med drygt 200 kunder runt om i världen. Systemstöd har flertalet gånger blivit utsedda till både Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

ArbetsuppgifterI rollen som fullstackutvecklare arbetar du med webbutveckling i backend och frontend. Du ansvarar för att DevOps/Continous integration för hantering av de webbaserade applikationerna med testning, paketering och tillförlitliga leveranser. Detta arbetet är förnärvarande påbörjat men inte färdigställt där du då blir en viktig komponent i att kvalitetssäkra både leverans med också förädling och utveckling av webbapplikationerna. Vidare sker utvecklingen av de webbaserade applikationerna kontinuerligt. I de arbetet ingår även paketering och produktifiering vilket blir en viktig del av ditt dagliga arbete.

Formella krav
  • Några års erfarenhet som fullstackutvecklare
  • Erfarenhet backend; C#, .Net
  • Erfarenhet frontend; Javascript, CSS, HTML
  • Meriterande med kunskap om Jenkins, Octopus Deploy, Azure eller liknande
  • Meriterande med kunskap av SQL
Du som söker är en proaktiv och nyfiken person som motiveras av utveckling både i person och profession. Du drivs av att lösa problem och är lyhörd gentemot dina medarbetare oss dess behov och idéer. Vidare arbetar du målinriktat tillsammans med ditt team ert arbete framåt och har en förmåga att kunna prioritera och arbete snart framåt. Slutligen trivs du i en miljö med högt i tak och som ständigt arbetar för att ännu en gång bli en av Europas bästa arbetsplatser.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Systemstöd har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Systemstöd en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Javascript, java, Webbutvecklare, datateknik, utvecklare, webbutveckling, Stockholm, heltid, systemutveckling, Fullstack, frontend, front-end, backend, back-end, frontend-utvecklare, backend-utvecklare, fullstack-utvecklare, C#, .Net, CSS, HTML, Jenkind, Octopus Deploy, Azure, SQL
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.