Senior systemadministratör till Nordax Bank

Senior systemadministratör till Nordax Bank

Har du bred erfarenhet av systemadministration och goda kunskaper i Windows? Här får du möjligheten att arbeta på ett bolag där innovation och digitalisering står i fokus!

Om företagetNordax är en ledande nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. De har över 200 anställda och genom deras centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från kontoret i Stockholm. De grundades 2003 och har sedan dess växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Bolaget har specialiserat sig på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet samt sparkonton.

Nordax IT ansvarar för att utveckla och tillhandahålla de IT-tjänster som nyttjas av kunder och medarbetare. Infrastrukturteamet ansvarar för att bygga och underhålla IT-miljön i nära samarbete med två externa sourcingleverantörer. Teamet arbetar för närvarande med att bygga en helt ny infrastruktursetup för deras grundläggande banksystem. Med fokus på DevOps och kontainefrteknologi rör de sig från en tidigare förvaltande organisation till en modern, affärsinriktad och proaktiv IT-organisation.

ArbetsuppgifterI rollen som senior systemadministratör arbetar du med att underhålla och utveckla befintlig infrastruktur. Vidare hanterar du inkommande service requsests och IT-incidenter genom noggrann analys av varje enskilt problem. Tillsammans med teamet arbetar du tätt med utvecklingsavdelningen för att möta behovet av nya infrastrukturslösningar. Som senior inom området driver du förbättringsarbete, automatisering, standardisering och definierar mätetal som bidrar till en bättre IT-miljön för Nordax och deras kunder. Vidare leder och utbildar du arbetet med DevOps samt utvecklar leverans från sourcingleverantörer.

Formella krav
 • Minst fyra års erfarenhet av arbete i liknande roll
 • Erfarenhet av konfigurering, kontroll, monitorering, uppgradering inom Windows server 2008-2016
 • Erfarenhet av att arbeta inom verksamheter med tydliga säkerhetskrav
 • Erfarenhet av att arbeta i DevOps-miljö
 • Active Directory
 • ADFS/RDS
 • Powershell
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet av att arbeta som IT-konsult
 • Erfarenhet av att arbeta brett på ett mindre bolag med varierande IT-frågor
 • Erfarenhet av arbete med molnbaserad infrastruktur
 • Windows server 2019
 • Linux
 • Erfarenhet av att arbeta med nätverk och brandväggar
 • Azure/ATP/AIP
Vi ser att du är en person som trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driver ditt arbete framåt. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalité. Vidare ser du ett värde i att arbeta i team tillsammans med kollegor.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Nordax.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.