Senior infrastrukturkonsult inom IT/ IT-konsult till itsnillet

Senior infrastrukturkonsult inom IT/ IT-konsult till itsnillet

Har du flera års erfarenhet som IT-konsult inom infrastruktur? Vill du arbeta i en bred roll samt i en platt organisation med korta beslutsvägar? Då kan rollen som infrastrukturkonsult hos itsnillet vara något för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos itsnillet.

Om företagetitsnillet AB grundades 2004 och fungerar som en IT-avdelning till små och medelstora företag i Stockholm. I praktiken innebär det är de tar hand om kundens alla IT-relaterade frågor och är den enda kontaktyta kunden behöver i IT-frågor. itsnillet planerar inköp, installerar, konfigurerar, underhåller och supporterar hela IT-miljön.

Idag arbetar det totalt 12 personer på itsnillet, placerade på två kontor i Stockholm. Ditt team sitter på Sandhamnsgatan 63A, Stockholm men du har möjlighet att utgå ifrån kontoret på Bruttovägen 11, Järfälla ifall det passar din boendesituation bättre.

ArbetsuppgifterI rollen som infrastrukturkonsult driver du självständigt projekt med kund. Du styr och koordinerar dina egna projekt, från inventeringsfas och offertarbete till implementation av servermiljö, drift och underhåll. Du har därmed ett stort eget ansvar och möjlighet att på bästa sätt vårda de långsiktiga kundrelationer du ansvarar för.

Hos itsnillet är ingen dag den andra lik. Du arbetar främst utifrån ditt planerade schema men svarar även på akuta serviceärenden från dina kunder. Dina planerade besök hos kund kan innebära att du sitter hos kund en hel dag, några heldagar i rad eller i en vecka. Ett annat vanligt upplägg är att du åker ut till kund en fast dag i veckan eller i månaden för att agera på de supportuppdrag som har samlats på sig under tiden du inte har varit på plats.

Utöver dina timmar ute hos kund stöttar du också den IT-support/Helpdesk som finns på itsnillets kontor när du har möjlighet. itsnillet är ett litet företag med en platt organisation vilket i praktiken innebär att alla i företaget stöttar verksamheten där det behövs.

Formella krav
  • Minst fem års erfarenhet som infrastrukturkonsult inom IT
  • Goda kunskaper inom Windows Server/Active Directory/Office 365
  • Goda kunskaper inom molnlösningar (gärna Azure)
  • Goda kunskaper inom nätverk och säkerhet
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Körkort B
  • Meriterande: Fortinets produkter, Azure och Automate
Då du i rollen som infrastrukturkonsult har mycket kundkontakt tror vi på att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Slutligen tror vi att du är engagerad, ansvarsfull och brinner för att leverera service i världsklass.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Senior, infrastrukturkonsult, IT, IT-konsult, itsnillet, stockholm, azure, asher, fortinet, automate, server, drift, underhåll
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!