Senior backend utvecklare /developer inom C# / .NET till Advoco

Senior backend utvecklare /developer inom C# / .NET till Advoco

Advoco är i en fas inom vilken de växer internt samt i produktutbud. Blir du en del av utvecklarteamet idag får du möjligheten att inta en central roll som backend utvecklare med stor inverkan i denna utvecklingsfas.

Om företagetAdvoco skapar och marknadsför kommunikationslösningar för företag med huvudprodukten Advoco NetPBX™ och det smarta mobilabonnemanget i fokus. Produkten är en IP-baserad växel med bred företagsanpassad funktionalitet som enkelt håller ihop hela företagets kommunikation och når ut till alla medarbetare var de än befinner sig. Tjänsten ger exempelvis alla anställda möjligheten att besvara ett inkommande samtal, koppla det vidare till en kollega och därmed se till att kunden får ett snabbt svar. Den fungerar med fasta telefoner samt med appar i mobiltelefon och dator. Advocos lösningar riktar sig framförallt till små och medelstora företag och försäljningen sker via återförsäljare. Som en del av tjänsten driver Advoco en egen operatörsverksamhet med både mobila och fasta abonnemang.

Som backend utvecklare på företaget sitter du på Advocos kontor i nyrenoverade lokaler på Söder Mälarstrand med utsikt över Riddarfjärden. Företagskulturen är öppen, glädjefylld och ger stort eget ansvar till individen. Utvecklingsteamet arbetar agilt enligt Scrum.

ArbetsuppgifterI rollen som backend utvecklare på Advoco arbetar du i ett tekniskt kunnigt utvecklarteam som arbetar både med grundutvecklingen av telefoniplattformen och användarnära utveckling för smarta mobiler och webb. Utvecklingen sker främst objektorienterat i Microsoft Windows plattformar med moderna verktyg och du har ansvaret för nyutveckling och underhåll av flertalet systemkomponenter. Som backend utvecklare får du stor frihet i arbetet; initiativ och vidareutveckling av produkter på basis av din expertis är mycket uppskattat.

Rollen innefattar:
  • Backend utveckling med fokus på C# och .NET
  • Utveckling av nya innovativa lösningar och produkter
  • Utveckling av högkvalitativ kod samt verifikation av uppfyllda krav
  • Stor frihet att utveckla dig och ditt arbete enligt dina önskemål
Formella krav
Krav och personliga egenskaper
  • Teknisk högskoleutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som backend utvecklare
  • Tidigare erfarenhet av objektorienterad utveckling
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom C#, .NET och MongoDB
  • Flytande i engelska i tal och skrift. Förstår du svenska är det starkt meriterande
I rollen trivs du som vill nyttja din analytiska och kommunikativa förmåga. Som person är du lösningsorienterad med stort fokus på att utveckla och förbättra ditt arbete. Vidare är du en lagspelare med god samarbetsförmåga som föredrar att arbeta agilt i mindre team. Du har ett stort intresse för programmering och du värderar kvalitet högt i arbetet. Initiativ tar du gärna och du motiveras av att självständigt driva på ditt eget arbete framåt. Här ser du även chansen att bygga en bred kompetens runt hur en modern mobiloperatör fungerar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: martina.listrom@bravura.se, tel. 0704341764

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklare, developer, backend, C#, .NET, Java. Microsoft Windows, objektorienterad, object-oriented, Advoco, MongoDB, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.