Senior Utvecklare till Svensk Exportkredit

Senior Utvecklare till Svensk Exportkredit

Har du erfarenhet av rollen som utvecklare och kunskap inom modellering, Data Warehousing och Business Intelligence (BI)? Svensk Exportkredit söker nu en senior utvecklare, till team Business Intelligence (BI), som vill utvecklas i sin profession i en miljö som präglas av goda samarbeten och ny teknologi.

Om tjänsten* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Svensk Exportkredit har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Svensk Exportkredit en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSvensk Exportkredit (SEK) är ett statligt ägt bolag med det viktiga uppdraget, att på kommersiella och hållbara grunder säkerställa tillgången till finansiella lösningar för svensk exportnäring. Vår vision är att stärka svenska exportföretags konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige. Under 2018 lånade SEK ut sammanlagt 57 miljarder svenska kronor till och för svenska företag genom utlåning direkt till exportföretagen eller deras kunder.

På SEK omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. På SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där ambitionen är att kunna göra mer nytta för fler. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

ArbetsuppgifterI rollen som senior utvecklare hos Svensk Exportkredit arbetar du med bolagets analys- och uppföljningsplattform, där du tillsammans med interna parter tar in krav som ni bearbetar och sedan finner en lösning till. Arbetet innefattar datamodellering, utveckling, enhets- och systemtestning samt att du agerar verksamhetsstöd.

Alla i teamet utför samtliga arbetsuppgifter med syftet är att få ett helhetsintryck och helhetsansvar för samtliga områden där kunskapsspridning blir av stor vikt. Utöver de ovannämnda arbetsuppgifterna förkommer förvaltning- och projektärenden och hantering av incidenter i produktionsmiljö.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av rollen som SQL-utvecklare
  • Goda erfarenheter av Data Warehousing och BI-lösningar på Microsoftplattform
  • Intresse för finansiell data
  • Goda erfarenheter av analysdelar i form av kuber
  • Goda kunskaper i engelska tal och skrift
  • Meriterande med goda kunskaper i Python
Som person ser vi att du är ansvarstagande både gentemot dina arbetsuppgifter men även kopplat till dina arbetskollegor. Du har en god kommunikativ förmåga och kan på ett pedagogiskt sätt utföra en behovsanalys och framföra ett lösningsförslag. Vidare har du en analytisk förmåga och ett sinne för att skapa ordning i ditt arbete. Slutligen förknippar du dig med Svensk Exportkredits värdeord som är samarbete, lösningsorientering och professionalism.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Svensk Exportkredit har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Svensk Exportkredit en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: SQL, SQL-utveckling, SEK, Svensk Exportkredit, finans, bank, export, Data Warehousing, BI, Business Intelligence, Microsoft, Analys, Kuber, Python, svenska, engelska, förvaltning,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.