Senior Nätverkskonsult

Senior Nätverkskonsult

Är du en driven problemlösare med starka nätverkskunskaper? Vi söker nu en nätverkskonsult till Sveriges vassaste nätverksteam där du får möjligheten att arbeta i stora komplexa miljöer hos spännande kund.

Om företagetFöretaget är en innovativ och rådgivande IT-leverantör inom central infrastruktur, klienthantering, licens samt utskriftslösningar med tillhörande mjukvaror och tjänster. De har specialiserat sig på att lösa kunders behov av produkter, ge tekniskt stöd och leverera tjänster inom IT. Där en del är att designa, leverera och drifta nätverk och nätverkssäkerhet. Företaget har certifierade konsulter från de ledande IT-tillverkarna. De är en partner som ger professionell avlastning och rådgivning inom IT.

Denna tjänst är belägen i Södertälje och är på heltid i cirka sex månader med chans till förlängning.
Du arbetar kontorstider och är anställd som konsult via Bravura.

ArbetsuppgifterSom nätverkskonsult agerar du expert ute hos din kund och arbetar för att leverera nätverkslösningar i världsklass. Beroende på projektens storlek arbetar du antingen självständigt eller tillsammans i ett projektteam. Oberoende projekt har du tät dialog med ditt team för att dela med dig och ta del av varandras kunskap. Du får arbeta med attraktiva kunder där dina dagar innehåller allt från installation, konfiguration, uppdateringar, säkerhet, stöd och rådgivning kring kundens trådade och/eller trådlösa nät. Här erbjuds du möjligheten att ha stor påverkan i kring arkitektur och design av kunders IT-miljö och fokus ligger i att ständigt förbättra leverans gentemot dina kunder.

Formella krav
  • Minst 5 års erfarenhet av routing/switching
  • Mycket goda kunskaper inom nätverk
  • God erfarenhet av Cisco och HP-produkter
  • Erfarenhet av att arbeta med större nät och komplexa miljöer
  • Meriterande med akademisk utbildning samt certifiering (CCNA/CCNP)
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Denna tjänst är belägen i Södertälje och är på heltid i cirka sex månader med god chans till förlängning.
Du arbetar kontorstider och är anställd som konsult via Bravura.

Start: Omgående
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, nätverksteknik, network, cisco, checkpoint, HP, juniper, Aruba, WLAN, LAN, VAN, network engineering, consulting, tech, integration, system integration, nätverkskonsult, södertälje,CCNA,CCNP
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.