Scrum Master / Digital Agile Lead till ledande teleoperatör

Scrum Master / Digital Agile Lead till ledande teleoperatör

Brinner du för teknik, agilt arbete och att coacha andra? Vill du leda innovativa och utmanande projekt tillsammans tekniska experter? Som Scrum Master får du möjlighet att arbeta med agila metoder och projektledning i en entreprenöriell miljö där du spelar en nyckelroll i företagets resa att bli bäst i branschen.

Om företagetFöretaget en internationell mobiloperatör med över 17 miljoner kunder i nio länder. Företaget erbjuder tjänster som effektiviserar kommunikation mellan människor och maskiner inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, innehållstjänster samt globala IoT-lösningar. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras och har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar. Självklart vill de möta dessa krav, därför blir hur de arbetar och vilka de är deras nyckel till framgång.

Bolagets arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. De drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kunderna i fokus. Det gör att alla deras anställda kan och förväntas bidra till deras övergripande mål: att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

ArbetsuppgifterSom Scrum Master kommer du att ingå i en grupp om 8 kollegor med liknande roll som utgör kärnan för deras "Scrum Tribe". Du kommer att tillhöra en 'squad', vilket innebär att du är en del av ett fast team med permanenta medlemmar som ansvarar för en specifik produkt i företagets portfölj. I takt med att företaget är i process att ändra projektmetodik kommer du som Scrum Master att vara en drivande kraft vid implementeringen av scrum.

Ditt produktteam kommer att äga, innovera, kravställa och utveckla sin produkt själva och här blir din uppgift att se till att man följer god scrum-metod och kontinuerligt driva projekten framåt. Det gör du genom att initiera och facilitera vidareutveckling samt sätta upp 'daily scrums' och säkerställa att gruppen arbetar på ett effektivt sätt genom alla led. I teamet kommer du att ha nära samarbete med produktägare, Product Inside Lead (analytiker), agila coacher och utvecklare. Här ingår även koordinering av teammedlemmar som sitter off shore.

I rollen förväntas leverans av kreativa och effektiva lösningar som möter kunders krav och även konstruktivt arbete med olika funktioner inom företagets IT-organisation som exempelvis e-commerce.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller projektledning är meriterande
  • 1 - 3 års erfarenhet i rollen som Scrum Master
  • God teknisk förståelse
  • Erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt (från kravinsamling till färdig produkt)
  • Arbetslivserfarenhet från webbyrå, e-handelsföretag eller liknande är meriterande
  • Stort intresse för produktutveckling online
  • Är flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
I rollen är det trivs du som är ansvarstagande, strukturerad och social som person. För att lyckas i rollen stimuleras du av ett högt arbetstempo då är genuint intresserad av att utveckla och bygga online-lösningar. Vi ser också att det är av stor vikt att du som person är lösningsfokuserad och drivs av att se till att projektets mål uppfylls och kundens förväntningar överträffas. Då du har många kontaktytor är du tydlig i din kommunikation samt har förmågan att motivera andra att sträva mot uppsatta mål.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla marcus.kejzelman@bravura.se så får du hjälp. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Scrum Master, tribes, squads, e-commerce, e-business, telco, telecom, telekom, projektledare, project manager, IT, IT business, Scrum, Episerver, online, webbutveckling, webbyrå, webb, agile, agile lead, agile leader,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.