Sales executive / Account Manager med fokus på Sverige och Norge

Sales executive / Account Manager med fokus på Sverige och Norge

Vill du arbeta med försäljning kvalitativt och konsultativt? Är du intresserad av kommunikation, finans och börsen i allmänhet? Vi söker en Sales Executive som vill fortsätta bygga Cisions varumärke i Norge inom investor relations och PR genom att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om företagetCision är ledande global leverantör av tjänster inom affärsdriven informationshantering samt media intelligence, vilket kompletterar till ett fullständigt arbetsflöde för professionella PR- och IR-kommunikatörer. Idag med över 100 000 kunder globalt har Cision kontor i USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Portugal, Sverige, Finland och Asien vilka tillsammans representerar alla olika varumärken i Cisions koncern, bland annat Gorkana, PRNewswire, Vocus och Prime Research. Cisions nordiska kontor består av idag 85 personer som tillsammans bearbetar alla de nordiska länder.

Företagskulturen präglas av högt i tak, frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter för personer med amibitioner och en internationell prägel lokalt i Norden. Här värdesätts kreativa idéer och därtill tillåts anställda att vara delaktiga i beslut och engagemang i framtidsprojekt. Den fortsatta organiska expansionen i Norden kräver ytterligare fokus och närvaro i Norge. Därför söker Cision en Sales Executive med fokus på Sverige och Norge som vill vara med på denna tillväxtresa.

ArbetsuppgifterSom Sales Executive på Cision arbetar du konsultativt och på ett sätt som bidrar till långsiktiga kundrelationer. Ditt dagliga arbete sker både genom både fysiska möten, över webb samt telefon och du ansvarar för hela kedjan från första kontakt till kontraktsskrivande. Då en del av din roll innebär att agera rådgivande mot dina kunder är det viktigt att du har ett kvalitativt förhållningssätt till försäljning av tjänsterna samt att du kan se till kundens bästa och anpassa ditt erbjudande efter deras behov. Dina kontaktpersoner hos kunderna är vanligtvis kommunikationsansvariga och rådgivare inom branschen. I denna roll fokuserar du på försäljning i såväl Sverige som Norge för att utveckla och bredda Cisions verksamhet. Därav förekommer cirka två resor i månaden som du själv planerar för.

Vidare kommer du ingå i ett team på åtta säljare, två teamledare och en säljchef.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis marknadsföring, kommunikation eller finans.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
  • Tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning är starkt meriterande
För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad och tycker om att ha många kontaktytor. Du är fokuserad och drivs av att arbeta målinriktat och att lyckas. Du är orädd för att anta nya utmaningar, är uthållig samt är en duktig retoriker. Vidare motiveras du av att bygga relationer med kunder och har ett professionellt och konsultativt förhållningssätt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Karlaplan
Lön: Fast lön samt provision enligt överenskommelse

Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, telekom, heltid, rådgivare, PR, ekonomi, finans, IR, Sales Executive, Sales, Account Manager, AM, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, B2B, tjänsteförsäljning, telekom, rådgivare, PR, ekonomi, finans, IR, Sales Executive, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.