Sales Representative / Partner Professional / Sales Associate till Sciety

Sales Representative / Partner Professional / Sales Associate till Sciety

Är du nyexaminerad inom ekonomi eller finans alternativt har något års erfarenhet inom Corporate Finance? Vill du även utvecklas inom försäljning och arbeta med affärer inom life science? Hos Sciety erbjuds du en nyckelroll för att vara en del av deras fortsatta utveckling!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sciety.

Om företagetSciety är Nordens ledande investerarnätverk inom life science och digital hälsa, grundat 2015. De kombinerar erfarenhet från life science och finans för att välja ut framstående life science bolag i branschen. Sciety investerar egna medel i samtliga bolag som genomgått en noggrann urvalsprocess och erbjuder investerarnätverket att delta på samma villkor. I nätverket ingår riskkapitalbolag, family offices och affärsänglar. Sedan hösten 2016 har Sciety investerat i 18 bolag där kapitalbehovet ligger mellan 10 Mkr och 100 Mkr. Scietys vision är att innovationer inom life science ska nå sin fulla potential.

ArbetsuppgifterSom Sales Associate hos Sciety är du ytterst ansvarig för att resa kapital till framstående och lovande bolag inom life science. Ditt huvudsakliga fokus i tjänsten är att utveckla befintliga relationer med investerare som söker lovande life science bolag att investera i. Du är den primära kontakten för investerarna och förväntas ha förståelse för life science bolagens verksamhet och potential där du skall kunna besvara frågor från investerarna. Vidare medverkar du på olika branschevenemang och investerarmöten. Du har en viktig funktion i bolaget då du förväntas fortsätta bidra till Scietys framgång i deras vision att förverkliga life science bolagens fulla potential.

Då Sciety befinner sig i en tillväxtfas har denna tjänst tillkommit med anledningen av att VD och grundare behöver avlastas. Du kliver in och övertar delar av deras arbetsuppgifter och blir därmed en nyckelperson i bolaget.

Formella krav
  • Universitetsexamen inom finans / ekonomi
  • Stort intresse för life science
  • Meriterande med 1 - 3 års arbetslivserfarenhet från Corporate Finance eller fondkommission
  • Flytande i engelska och svenska, tal och skrift
För att lyckas i rollen tror vi att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Som Sales Associate pratar du med investerare dagligen, därav ser vi att du är socialt säker och räds inte för att ta första steget till ett samtal. Vidare har du även stort intresse för affärer och verksamheten i sin helhet. Du är som person resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Vi ser att du motiveras av att skapa affärer och se resultat utav dessa. Då bolaget är litet har du en god samarbetsförmåga och kan lätt anpassa dig till olika människor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Grev Turegatan 26
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales Representative, Partner Professional, Business Developer (Sales), Sales Associate, Account Manager, säljare, sälj, försäljning, Life Science, ekonomi, finans, bioteknik, läkare, sjuksköterska, Corporate Finance, fondkommissionär, investerare, investeringar, investering, medicin, M&A, Investor Relations, Stockholm, heltid, Sciety
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!