Sales Executive / Sales Manager till MSC Solutions

Sales Executive / Sales Manager till MSC Solutions

Har du erfarenhet från sälj och ett genuint intresse för affärer och lönsamhet? Har du erfarenhet inom IT-konsultbranschen och är redo för nästa karriärkliv? Vi söker dig som vill bli en central person på det lilla och snabba företaget inom en börsnoterad koncern.

Om företagetMSC Solutions erbjuder konsulttjänster inom IT och affärsutveckling och är det lilla konsultbolaget i den stora koncernen Empir Group. Moderbolaget är börsnoterat och har funnits sedan slutet på 1980-talet. Bolagets kunder finns både inom den offentliga och privata sektorn. De har ett stort nätverk av Open Source-partners, är Red Hat Advanced Partner och aktiva medlemmar i Open Source Sweden. Alla MSC-konsulter erbjuds kontinuerligt utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Idag arbetar 25 personer i bolaget och de går nu in i en expansionsfas.

ArbetsuppgifterI rollen som Sales Executive är ditt främsta ansvarsområde att säkerställa företagets lönsamhet. Givet storleken på bolaget är det viktigt att du trivs med en varierad och bred roll för att säkerställa de övergripande målen. Du ansvarar för hela säljprocessen, från uppsökande säljverksamhet genom kalla samtal men också utveckla affären med befintliga kunder. MSC har både egna konsulter och underkonsulter och när en konsult klivit av ett uppdrag ansvarar du för att säkerställa att konsulten kommer ut på nytt uppdrag genom det nätverk som du proaktivt och löpande arbetar med. MSC har ett 40-tal partners som de samarbetar med för att få ut konsulter på uppdrag. Du kommer få en central roll i bolaget och direktrapporter till VD. På sikt finns även möjlighet att bli avtalsansvarig mot upphandlingar.

Formella krav
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av försäljning av IT-kompetens, exempelvis på ett mäklarföretag eller konsultbolag
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning eller likvärdigt
  • Meriterande med kunskap om systemutveckling
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Som person har du förmåga att se affärers långsiktiga betydelse då du resonerar på ett strategiskt sätt. Det är viktigt att du är duktig på att samarbete med andra då denna roll bygger på att i samråd med andra funktioner skapa värde för slutkunden. Du kommer att få användning av din professionella och affärsmässiga sida eftersom du hela tiden interagerar med människor. För att lyckas i din roll har du ett eget driv och du är duktig på att sälja in dina idéer till andra samtidigt som att du är uthållig. Du utför dina arbetsuppgifter på ett mycket strukturerat och självständigt sätt.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos MSC Solutions.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Sveavägen
Lön: Fast enligt överenskommelse + rörlig

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, AM, Account Manager, Sales Executive, Sales Manager, Business Developer, kundansvarig, IT, IT-konsultbransch, IT-kompetens, underkonsulter, ekonomi, försäljning, affärsanalys, verksamhetsutveckling, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.