Sales Consultant till PlanRadar med placering i Stockholm

Sales Consultant till PlanRadar med placering i Stockholm

Är du en erfaren B2B-säljare och vill vara med och bygga upp det första svenska kontoret för ett framgångsrikt internationellt bolag? Då kan detta vara någonting för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PlanRadar.

Om företagetPlanRadar är ett snabbt växande globalt företag som har en prisbelönt lösning för dokumentation och kommunikation inom bygg- och fastighetsbranschen. De har idag kunder i 43 länder och kundantalet ökar snabbt varje månad.
Företaget värnar om att bibehålla en startup-känsla och är responsiva för nya marknadsförfrågningar samt har för ambition att förändra bygg- och fastighetsindustrin. Vidare ser PlanRadar sina anställda som en viktig del i att inspirera sina kunder vilka har för uppgift att spegla företagets värderingar.

ArbetsuppgifterPlanRadar letar efter säljare som kommer bearbeta leads och utföra sälj-processen från ax till limpa. I rollen ingår både nykundsbearbetning och förvaltning av befintliga kundrelationer. Du ansvarar för dina egna processer och rapporterar vidare resultat. I rollen säljer du en digital lösning till bygg- och fastighetskunder vilket innebär att du behöver vara bekväm med dessa branscher. Du träffar kunder, säljer in den digitala lösningen via en presentation och erbjuder kunden träning inom tjänsten du erbjuder. Som säljare ansvarar du för kundnära dialoger och behöver därför vara väl påläst och svara på kunders frågor som har med produkten att göra. PlanRadar har en dedikerad kundtjänst men i vissa fall kommer frågorna direkt från kund till dig. Ditt huvudsakliga fokus är dock att bearbeta och sälja mot den svenska marknaden.

Formella krav
  • Erfarenhet från B2B sälj inom IT-branschen
  • Erfarenhet från B2B-sälj inom bygg- eller fastighetsbranschen är meriterande
  • Körkort B
  • Grundläggande förståelse för mjukvaruprodukter
  • God svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du är en självgående person som har förmågan att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du har en stor förståelse för kvalité och dess betydelse för arbetsresultatet. Eftersom rollen kommer innefatta många kontaktytor är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt att du har förmågan att på ett tydligt vis kommunicera med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!