Sales Agent till Nordax Bank

Sales Agent till Nordax Bank

Har du erfarenhet av att arbeta som låneförmedlare och vill ta nästa steg i din karriär? I rollen som Sales Agent erbjuds du möjligheten att bredda dina erfarenheter och arbeta med merförsäljning gentemot Nordax befintliga kunder.

Om företagetNordax är en ledande nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. De har över 200 anställda och genom deras centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från kontoret i Stockholm. De grundades 2003 och har sedan dess växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Bolaget har specialiserat sig på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet samt sparkonton.

ArbetsuppgifterI rollen som Sales Agent arbetar du med utgående samtal till Nordax befintliga kunder inom svenska och norska privat - och bolånemarknaden. De kunder du kontaktar har befintliga lån hos banken och ditt uppdrag är att upplysa dem om vilka alternativa tillval och förändringar de har möjlighet att ta del av, som exempelvis låneskydd. Samtalen är ytterst situationsanpassade och du informerar och vägleder kunden utifrån dennes personliga behov. Samtalen är uppskattade från kundens håll och ditt fokus är att tillföra merförsäljning i form av alternativa tillval.

Du tillhör en grupp bestående av tre medarbetare där ni arbetar tätt tillsammans för att uppnå uppsatta mål. Målen är individuella men ni arbetar som ett team och hjälper varandra att prestera på topp.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta inom försäkring- eller låneförmedlingsbranschen
  • Vana att arbeta med telefon som huvudsakligt arbetsredskap med utgående försäljning
  • Intresse för bank och finans
  • Mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift
För att passa in i rollen ser vi att du är en person som motiveras av en arbetsmiljö som präglas av förändring där du vill vara en del på resan. Du drivs av att nå uppsatta mål och är beredd att göra det som krävs för att uppnå dem. Tack vare dina tidigare erfarenheter av utgående samtal är du van att självständigt driva ditt arbete framåt och du känner ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du åtar dig. Vidare ser vi att du är en person som gärna kommer med förslag och nya idéer för att utveckla arbetsprocesser och ditt eget arbete. För att passa in i gruppen är det viktigt att du besitter ett flexibelt förhållningssätt där du är van att anpassa dig till olika situationer som dyker upp.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Nordax har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nordax en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.