Säljledare / säljkoordinator till Axfood Snabbgross

Säljledare / säljkoordinator till Axfood Snabbgross

Vill du utvecklas inom försäljning och bidra med stolthet till Sveriges restaurangkök? Har du ett intresse för sortimentsarbete som du vill utveckla mer hos framgångsrika Axfoodkoncernen? Vi söker dig med ett stort matintresse som motiveras av ett arbete med kunden i fokus.

Om företagetUnder flera decennier har Axfood Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. Vi strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Axfood Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. De har 24 butiker som sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med vår e-handel. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp, Mat.se och Dagab ingår de i Axfood - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos Axfood finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Du kommer att tillhöra försäljningsavdelningen som består av totalt 7 personer och du kommer rapportera till försäljningschefen.

ArbetsuppgifterSom säljledare är du ytterst ansvarig för sortimentet inom kategorierna kött, chark, fågel och fisk. Detta innebär att du sätter sortimentet gentemot kunderna, ansvarar för prissättning då du sätter utpriser inom ramen för kampanjkommunikation samt kampanjförhandlar med leverantörer. Vidare arbetar du kontinuerligt för att förbättra försäljning och bruttovinst, i linje med Axfood Snabbgross övergripande affärsstrategi. Slutligen har du ett tätt samarbete med Axfoods kategorichefer för att tillsammans arbeta och agera utifrån Axfood Snabbgross intressen och för att fortsatt utveckla sortimentet.

En självklar del i arbetet är att föra dialog och kommunicera med butikerna gällande sortimentsfrågor, fånga upp förslag på artiklar att ta in/ut från butik samt säkra att detta genomförs. Du besöker även butiker och leverantörer, och följer utvecklingen inom foodservice och restaurangbranschen samt globala trender inom dina kategorier.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som har resulterat i sortimentskunskap och förståelse för prissättning
  • God datorvana med inriktning Excel
  • Flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • Meriterande med erfarenhet från restaurangbranschen eller om du arbetat med kött, chark, fågel eller fisk
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning
För att trivas i rollen som säljledare drivs du av att skapa resultat och har förmågan att leda dig själv på ett effektivt sätt. Du stimuleras av en roll där förhandling är en del av arbetet, då det bidrar till en ökad försäljning och lyckade affärer. Det faller sig naturligt för dig att hantera flera kontaktytor och du trivs i en familjär miljö där du får bygga långsiktiga relationer. Vidare arbetar på ett lösningsorienterat sätt för att finna lösningar på uppkomna problem.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Axfood Snabbgross har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood Snabbgross en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljning, retail, dagligvaruhandeln, foodservice, säljledare, säljledning, säljare, sortiment, inköp, kategori, axfood, snabbgross, b2b, stockholm, heltid, restaurang, grossist, koordinator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.