Säljkoordinator / säljassistent / administratör till Palette

Säljkoordinator / säljassistent / administratör till Palette

Är du en flexibel och strukturerad person som uppskattar att planera dina egna dagar? Har du erfarenhet av koordinerande eller administrativt arbete och vill få en fot in i sälj? Här erbjuds du en varierande och omväxlande tjänst på ett internationellt företag där du arbetar brett med olika administrativa och koordinerande fokusområden.

Om företagetPalette är marknadsledande i Norden på att automatisera processen från inköp till betalning med deras egenutvecklade produkt PaletteArena. De hjälper cirka 4500 kunder i 50 länder att koppla ihop inköp, fakturor och avtal. Palette har över 90% nöjda kunder som rekommenderar deras produkter till andra samt anser att det var en väl värd investering. I Sverige har företaget 100 medarbetare på fem orter med huvudkontoret placerat i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterSom säljkoordinator tillhör du försäljningsavdelningen, men arbetar nära samtliga avdelningar och ansvarar för att koordinera och stötta säljarna. Du hanterar leads och administrerar salesinboxen, tar första dialog med potentiella kunder och distribuerar därefter ut uppdrag utifrån behov.
Utöver detta besvarar du förfrågningar via mail och telefon, vilka kan röra avtalsfrågor, fakturor och administrering av nya användare. Vidare administrerar och hanterar du uppsägningar eller överlåtelseavtal, offboarding av kunder samt uppdatering av CRM-system. Arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flex.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från en administrativ och/eller koordinerande roll, med fokus på struktur, planering och processflöden
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Flytande i tal och skrift, i svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av sälj
I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlighet. För att lyckas i rollen är du en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Du är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete och har förmågan att ta egna initiativ. Vidare är du är organiserad och administrativt lagt samt trivs med varierande arbetsuppgifter. Då du kommunicerar mycket internt såväl som externt är du kommunikativ och anpassningsbar inför olika människor och uppgifter och har en förmåga att skapa relationer som bidrar till bra samarbete på din arbetsplats.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Palette har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Palette en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm city
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.