Säljkoordinator / Säljsupport till Infometric

Säljkoordinator / Säljsupport till Infometric

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom koordinering och kundrelationer? Vill du vara en del av ett härligt team inom sälj? Infometric söker just nu en driven och kommunikativ person till deras härliga gäng på säljavdelningen!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetInfometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Vi är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa våra kunder att hushålla med våra gemensamma resurser.
Vi erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig - för både plånboken och klimatet.

Genom åren har vi har hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Vi mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I våra mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar. Sedan starten 1995 har vi samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar vi upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.

Vårt huvudkontor är placerat i Sollentuna och vi är omkring 40 anställda.

ArbetsuppgifterI rollen som Säljkoordinator hos Infometric är du en viktig del av företagets säljfunktion. Som säljkoordinator ingår det att stötta säljarna i deras dagliga arbete exempelvis innebär det att ansvara för säljväxeln och inkommande mail från kunder. Rollen innebär även att registrera orders i affärssystem och följa processen och säkerställa en intern leverans från sälj- till leveransfunktionen. Du kommer på veckobasis ha möten med Infometrics säljare för att följa upp på deras säljprocesser, vilka ordrar som ska registreras samt komma med insikter kring om det finns ytterligare åtgärder ni tillsammans kan utföra för att nå en lyckad affär. Vidare har du ansvar över de verktyg som säljavdelningen använder, exempelvis GetAccept, Lime, Entre samt offerter och kalkylmallar.

Du tillhör Infometrics säljteam och arbetar utifrån deras kontor i Sollentuna. Infometric har en strukturerad introduktionsplan under minst tre veckor där du ges alla förutsättningar att klara av dina arbetsuppgifter. Du arbetar i verktyget Teams, Jira, Entre och Get accept. Infometric erbjuder frekventa mötesinbjudningar för utbildningar samt härliga och roliga fikastunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant erfarenhet av koordinering, kundkontakt eller administration
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda datavana och kunskaper i Officepaketet
Meriterande
* Har arbetat i ett CRM-system och affärssystem

För att vara framgångsrik i rollen som säljkoordinator så ser vi att du är en strukturerad och noggrann person samt har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då du arbetar mot företagets säljare och har kontakt med kunder, ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Sollentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: orderadministratör, säljkoordinator, Infometric, innesäljare, koordinator, administratör,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!