Säljkoordinator / Säljsupport / Säljstöd till LG Electronics

Säljkoordinator / Säljsupport / Säljstöd till LG Electronics

Vill du jobba på ett internationellt bolag som erbjuder högaktuella och populära produkter? Har du gedigen erfarenhet från Excel som huvudsakligt arbetsredskap, trivs i en koordinerande och administrativ roll samt är van vid engelska som koncernspråk? Då är detta någonting för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos LG Electronics.

Om företagetLG Electronics etablerades 1958 och har sedan dess banat väg för den avancerade digitala tiden, mycket tack vare den tekniska expertisen man fått av att tillverka hemelektronik såsom radio och TV. LG Electronics är en av världens största tillverkare av platt-tv, hemmabiosystem, mobiltelefoner, lugtvärmepumpar, tvättmaskiner och kylskåp. De spelar en aktiv roll på världsmarknaden med en tydlig och framåtsträvande policy för sin globala affärsverksamhet. Till följd av detta har LG Electronics en stor portfölj med fler än 118 lokala dotterbolag över hela världen och cirka 75 000 anställda. Vill du bli en den av denna fantastiska tillväxtresa?

ArbetsuppgifterI rollen förväntas du förstå den finansiella strukturen och analyserar kostnader vid förfrågan. Du ansvarar för och utför mycket av ditt arbete i Excel samt förväntas ta fram komplext underlag. Du rapporterar externt till bland annat kunder, övervakar och kontrollerar budgetprocesser, kommunicerar med säljteamet och rapporterar till Sales Admin Manager och CFO. Vidare följer du upp säljteamets arbetssätt utifrån företagets policy.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet, gärna inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna som säljkoordinator
  • Avancerade kunskaper i Excel
  • God finansiell och analytisk förståelse
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Strukturerad
Vi söker dig som har en analytisk förståelse och intresse för siffror samt är uppmärksam på detaljer. Vidare håller du presentationer, sammanställer underlag och kommunicerar med dina kollegor på akademisk engelska, därför är det viktigt att du är bekväm med engelska som arbetsspråk. Du innehar också god serviceförmåga och har sinne för affärer och arbetar strukturerat och lösningsorienterat för att nå goda resultat.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.