Säljkoordinator / Koordinator till Lifts All AB

Säljkoordinator / Koordinator till Lifts All AB

Har du ett starkt intresse för sälj och teknik? Tycker du om att arbeta i en stöttande och omväxlande roll där du får ta mycket ansvar? Här erbjuds du en varierande roll och möjligheter att utvecklas som säljare.

Om företagetLifts All AB är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även till återförsäljare samt till flygplatser, internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av tryckluftsdrivna lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Lifts All har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm och här arbetar ett 30-tal anställda tätt tillsammans med försäljning, utveckling och produktion. Företagskulturen är familjär och präglas av en stark gemenskap och en vilja av att komma framåt tillsammans.

ArbetsuppgifterSom säljkoordinator stöttar du främst exportsäljaren i det administrativa kring försäljningen. Du besvarar förfrågningar via mail och telefon. Du översätter förfrågningar från engelska till svenska och ansvarar för att alla förfrågningar tas upp och gås igenom på gemensamma interna säljmöten. I rollen ingår även att registrera ordar i det interna systemet gällande produkter för eftermarknad.

I introduktionen sker utbildning i företagets produkter och du får arbeta på de olika avdelningarna för att få god inblick i verksamheten. Arbetstiderna är 8-17 med möjlighet till flex.

Formella krav
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av en stöttande roll
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Stort tekniskt intresse
  • Goda kunskaper inom office-paketet
Vi tror att du som söker har en positiv inställning och ett intresse för såväl försäljning som teknik. Det är viktigt att du trivs med att ha mycket kundkontakt och vi tror därför att du är en social person som brinner för att ge en god service, för både den svenska och den internationella marknaden. Vidare är du en person som tycker om att ha ordning och reda omkring dig och trivs i att gå ner på detaljnivå när det kommer till noggrannhet. Det här är rollen och företaget är för dig som är i början av din karriär och som vill utvecklas på sikt.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Lifts All AB.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, Säljkoordinator, Administratör, Försäljning, Norrort, Teknik, AutoCad, Assistent, Engelska, Produktion, Koordinator, Järfälla, Solna, Sundbyberg, Enköping
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.