Säljkoordinator / Koordinator / Säljsupport till VegMe

Säljkoordinator / Koordinator / Säljsupport till VegMe

Har du erfarenhet från en koordinerade roll och trivs i en entreprenöriell miljö på ett växande företag? Brinner du dessutom för att skapa struktur och utveckla rutiner? Som säljkoordinator på VegMe/Nordic Lunch erbjuds du en bred och varierad roll där du får inblick i hela verksamheten.

Om företagetVegMes historia började med en kreativ krögarfamilj med ett stort intresse för vegetarisk, smakrik mat tillsammans med ett genuint intresse för innovation och utveckling. De har sedan starten 2014 fokuserat på att tillverka ett bra vegetariskt alternativ där smaken står i fokus. VegMes olika produkter är framtagna med målet att förändra människans syn på vegetarisk mat och kunna erbjuda färska, smakfulla och smakrika vegetariska proteinalternativ. Sortimentet finns i både konsument- och storköksanpassade förpackningar.

ArbetsuppgifterSom säljkoordinator på VegMe/Nordic Lunch har du ett brett och varierat ansvarsområde där du får möjlighet att lära känna hela verksamheten på djupet. Du har kontakt med företagets kunder och konsumenter och tar emot inkommande förfrågningar både från befintliga och nya kunder. I dina arbetsuppgifter ingår intern dialog med både produktionen och med säljorganisationen som arbetar med VegMe. Vidare arbetar du med uppföljning, analys och prognoser för försäljningen samt med att ta fram presentationsmaterial och genomföra presentationer. I rollen ingår även att beställa varuprover, ta emot leveranser, planering av mässor, sortimentlistor, aviseringar av nyheter etc.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet från en koordinerande roll, gärna som säljsupport
  • Starkt meriterande om du har en bakgrund inom FMCG
  • God datorvana, bekväm med PowerPoint och Excel
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen och på VegMe/Nordic Lunch är du driven och van att självständigt driva ditt arbete framåt. Då du har ett varierande och brett ansvarsområde ser vi att du är skicklig på att strukturera och organisera ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och trivs i en social miljö då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att VegMe/Nordic Lunch har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljassistent, säljkoordinator, sälj, försäljning, koordinator, assistent, säljsupport, support, Vegme, nordic lunch, heltid, stockholm, administration, kundsupport, FMCG, livsmedel, livsmedelsbranschen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.