Säljkoordinator / Distributionsansvarig till Kyocera

Säljkoordinator / Distributionsansvarig till Kyocera

Trivs du i en ansvarstagande roll med varierande arbetsuppgifter? Är du kommunikativ och har tidigare erfarenhet inom sälj? Kyocera söker en säljkoordinator till teamet i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 13 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kyocera. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Kyocera grundades i Japan på 50-talet som en tillverkare av keramiska produkter av olika slag. Kyocera vill skapa möjligheter för materiell och intellektuell tillväxt för sina medarbetare och genom sina gemensamma insatser bidra till framsteg för samhället och mänskligheten. Bolaget verkar inom ett antal affärsområden och är idag en världsledande tillverkare av högteknologisk keramik, elektroniska komponenter och kontorsutrustning.

På Kyocera Document Solutions säljer och marknadsför bolaget allt som har med dokumenthantering att göra. I denna roll kommer du att sitta tillsammans med 20 medarbetare på kontoret i Kista och arbeta framgångsrikt med detta.

Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator är du huvudsakligen ansvarig för samarbetet och relationen med Kyoceras distributörer. Genom kontinuerlig uppföljning och kontakt med distributörerna och en del mindre återförsäljare, ansvarar du för att lagersaldon stämmer och att det alltid finns Kyoceras produkter på hyllorna hos distributörerna. Ditt dagliga arbete innefattar ordermottagning, uppföljning och planering med distributörer, besvara och supportera inkommande frågor kring produkter. Vidare samarbetar du även med den norska och svenska säljavdelningen kring rapporteringar, support och andra förfrågningar för gemensamma partners.

* Övergripande ansvarig för Kyoceras återförsäljare och distributörer
* Support till Sveriges och Norges säljteam
* Budgetansvarig för distributörer
* Deltar i kundteam för ett urval av större partners tillsammans med serviceorganisationen och ansvarig säljare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av en supporterande och administrativ roll
* Meriterande med erfarenhet av säljrelaterad roll
* Meriterande med erfarenhet inom IT, dokumentation och printbranschen
* Goda kunskaper i Office-paketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen är du som person ansvarstagande och administrativt kunnig. Du är självgående och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att samarbeta tillsammans med dina kollegor, både internt och externt. Vidare är du flexibel och prestigelös och har inga problem att hjälpa till där det behövs. Du motiveras av att det händer saker och drivs av att ta eget ansvar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljkoordinator, distributionsansvarig, distribution account manager, innesäljare, sales coordinator, administration, administratör, Kyocera, Kyocera Document Solutions, Kista, Stockholm, konsult, heltid

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.