Säljare till Svenskt Kvalitetsindex

Säljare till Svenskt Kvalitetsindex

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att utveckla affärer? Vill du vara en del av Svenskt Kvalitetsindex (SKI:s) expansiva förändringsfas? Hos SKI erbjuds du en nyckelroll i att bredda deras kundbas med starka varumärken och utveckla säljfunktionen för att bidra till samhällsnyttan.

Om företagetSKI har under tre decennier studerat kunders upplevelser av privata och offentliga verksamheter i Sverige, Norden och övriga Europa. Studierna ger insikter om vad som skapar nöjda kunder och bygger ett hållbart samhälle. Det har varit visionen sedan starten 1989 och känns idag mer aktuellt än någonsin. I dagsläget har bolaget tio medarbetare, i huvudsak projektledare och analytiker samt kollegor i Norge, Danmark och Finland.

Hos SKI hjälper du deras uppdragsgivare att utveckla sin verksamhet med hjälp av datadrivna kund- och medarbetarinsikter. Det finns en stor efterfrågan på SKI och deras tjänster. Med utgångspunkt i bolagets akademiska historia arbetar de med en forskningsbaserad metod som utgör en unik grund för opartiskhet och trovärdighet. Genom mätningar och analyser ger SKI underlag till branscher och organisationer som strävar efter att utveckla starkare relationer till sina kunder och medarbetare. Utöver undersökningar bedriver SKI även forskning i samarbete med Institutet för Kvalitetsutveckling (SIQ), Chalmers, Handelshögskolan i Stockholm och Karolinska Institutet.

ArbetsuppgifterSom säljare hos SKI kommer du vara med och bygga upp säljfunktionen och arbeta tätt tillsammans med projektledare och analytiker, detta för att driva säljfunktionen framåt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bredda SKI:s kundstock. Rollen innefattar till största del nykundsbearbetning inom såväl privat som offentlig sektor. Du arbetar med B2B-försäljning och ansvarar för hela säljcykeln vilket innebär prospektering, boka och utföra möten, avtal och upphandling, men även uppföljning av kunder. Som säljare arbetar du med försäljning av hela SKI:s tjänsteutbud från branschundersökningar och medarbetarundersökningar till analystjänster och kundundersökningar.

I rollen som säljare kommer du samarbeta brett med övriga organisationen men framförallt med närmsta kollegorna inom Marknad & Sälj.

Formella krav
  • Akademisk utbildning inom relevant område
  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom B2B-försäljning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Meriterande för rollen är om du tidigare arbetat med att bearbeta undersökningar
För denna roll ser vi att personligheten är av stor vikt. Därav ser vi att du som söker har ett stort driv och har en hunger att av driva in och utveckla affärer. Hos SKI värdesätts dessutom den kommunikativa förmågan högt, då du kommer ha breda kontaktytor både internt och externt. Du kommer därtill att samarbeta tätt med övriga kollegor och på grund av det blir samarbetsförmågan av största vikt. Alla roller och funktioner hos SKI arbetar operativt på något sätt, vilket innebär att du bara vara prestigelös i din person för att lyckas. Slutligen bör du vara självgående i dina arbetsuppgifter, för att kunna driva processer och uppbyggnad av säljfunktionen utan stöd från andra.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att SKI har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SKI en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Svensktkvalitetsindex, SKI, undersökningar, branschundersökningar, accountmanager, nykundsbearbetning, B2B, företagsförsäljning, privat sektor, offentlig sektor
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.