Säljare till Schoolsoft

Bravura · Försäljning · löpande

Om jobbet

Vill du vara med att stärka den svenska skolan och är intresserad av att utvecklas som säljare? Vi söker dig som vill ha ett stimulerade, roligt och utvecklande arbete hos Sveriges ledande leverantör av elevadministrativa kommunikationssystem.

Om företagetSchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Bolaget är inne i en expansiv fas både gällande marknad och utveckling av nya produktlösningar. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lätt att använda för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus.

Idag används SchoolSoft av cirka 1800 skolor med cirka 680 000 användare. Företaget sköter också drift och underhåll åt kunderna. SchoolSoft erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för försäljning av SchoolSofts produkter till friskolor och kommuner. Du ansvarar själv för hela säljprocessen där du bearbetar och utvecklar befintliga och nya kundrelationer. Vidare arbetar du med offentliga upphandlingar, uppföljning och kundnöjdhet. Då SchoolSoft strävar efter ständig utvecklig kommer du även vara delaktig i olika sälj- och marknadsaktiviteter.
Kunderna finns i hela Sverige och du kommer vara på resande fot i snitt tre dagar i veckan. Du erbjuds tjänstebil och betalt boende under dina resor.

Formella krav
  • Högskoleutbildning
  • Yrkeserfarenhet av det svenska skolväsendet (tex. lärare, rektor eller fritidspedagog) ses det som ytterst meriterande. Detta väger upp erfarenhet av försäljning.
  • Erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande
  • Körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Vi söker dig som har ett starkt intresse och förståelse för att bidra till den svenska skolans utveckling. För att trivas i denna roll är du både van av och trivs med att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad och drivs av att nå upp till dina uppsatta mål. Då många kundsamarbeten är långsiktiga ser vi att är du duktig på att bygga relationer där din kommunikativa förmåga blir din framgång. Du erbjuds här en självständig roll med stor frihet där du trivs med att resa i jobbet. Då arbetet ofta innebär högt tempo ser vi även att du är effektiv och van att hantera många arbetsmoment samtidigt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm centralt de dagar du inte reser
Resor: I snitt tre dagar i veckan med övernattning
Lön: Fast lön + bonus

Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, skola, kommun, friskola, account manager, sales, utesäljare, resa, sales
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.