Säljare till IM Medico

Säljare till IM Medico

Har du tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska? Ser du att du skulle komma till din rätt i en roll med fokus på försäljning och relationsskapande arbete? Hos IM-Medico ges du möjligheten att tillhöra ett entreprenörsdrivet team som präglas av prestigelöshet och hjälpsamhet.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos
IM-Medico.

Om företagetIM-Medico är en distributör av medicinteknisk utrustning till svensk sjukvård. Målsättningen är att bidra till att utveckla och förse framtidens hälso- och sjukvård med sjukvårdsutrustning för den hospitala och prehospitala marknaden. IM-Medico vill bli det självklara valet när det gäller produktområdena akutsjukvård, diagnostik, operation, anestesi och intensivvård för så väl kund som leverantör. Sedan 2012 är IM-Medico Svenska AB en del av ADDvise Group AB. ADDvise-koncernens kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

På IM-Medico tillhör du en arbetsplats med prestigelös anda. Idag arbetar fyra andra personer på företaget som alla stöttar och arbetar för varandra. Kontoret är beläget i Solna där IM har sitt säte tillsammans med två andra av ADDvise koncernens dotterbolag.

ArbetsuppgifterSom säljare ansvarar du för både uppsökande försäljning hos nya kunder, utveckla samarbetet med befintliga kunder samt arbete med offentliga upphandlingar. Dina kunder är exempelvis regioner, kommuner, ambulanspersonal, brandkår, sjukhus och privata aktörer inom vården. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att vara kreativ och innovativ i ditt arbete med att identifiera nya kunder samt behov. Du är främst ute hos kunderna för att sälja in samtidigt som du demonstrerar och förklarar varför de behöver dessa produkter. I rollen ingår även utbildning av produkterna för kund och användare. Du arbetar även med inkommande produktfrågor och har daglig kontakt med både kunder och leverantörer. Då du är med i en spännande tillväxtresa blir du en viktig del i att skapa partnernätverk med leverantörerna och utveckla långsiktiga relationer med kunderna.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom sjukvårdene dvs rfarenhet som sjuksköterska och meriterande med erfarenhet från IVA, narkos eller operation
  • Tidigare erfarenhet som säljare
  • Meriterande med erfarenhet av upphandlingsarbete
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i denna roll ser vi att du är prestigelös som person. I denna roll kliver du in i ett mindre entreprenörsbolag och det är av vikt att se en gemenskap och stöttar sitt team där det behövs. Du har ett positivt förhållningssätt och är proaktiv i ditt arbete. Därtill är du bekväm i sociala sammanhang och ser att du kan dra nytta av din kommunikativa förmåga i denna roll. Som säljare är det av vikt att du har förmågan att hålla en struktur på ditt arbete och van att lägga en egen planering. Du gillar att se lösningar och vågar ge dig in i situationer du tidigare inte har erfarenhet utav och är en person som ser möjligheter. Som person värdesätter du relationsskapande arbete och trivs med att prata med olika typer av personer.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Mälardalen, finns möjlighet att utgå från kontor i Stockholm eller hemifrån
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, AM, sjukvård, sjuksköterska, operationssköterska, narkosläkare, narkossköterksa, kirurgi, medicinteknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!