Säljare till Hach AB

Säljare till Hach AB

Tycker du om att ha kul på jobbet men samtidigt motiveras av att nå framgång och individuell prestation och utveckling? Har du därtill ett grönt intresse och vill bidra till att säkerställa vattenkvalitén för människor runt om i världen? Nu söker vi dig som vill ta dig an nästa utmaning som Field Sales Engineer till det globala Hach AB.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hach AB.

Om företagetHach säkerställer vattenkvaliteten för människor runt om i världen. Deras kundpartnerskap, passionerade experter och pålitliga, lättanvända lösningar gör vattenanalysen bättre - snabbare, enklare, grönare och mer informativ. Som medlem i deras team får du göra en omedelbar, mätbar inverkan på global nivå, inom industrier från luftfart till tillverkning till gruvdrift. Du kommer också att vara en del av en miljö som främjar karriärtillväxt och professionell utveckling, med vänlighet i kärnan. Och du kommer att vara en del av Hach´s uppdrag, att utveckla vattenkvalitetslösningar som skyddar hälsan och säkerheten för alla levande saker runt om i världen.
Hach är stolt över att vara ett av Danahers vattenkvalitetsföretag. Motiverade av de högsta möjliga insatserna för klimatförändringar och global hälsa arbetar de tillsammans inom en snabbt digitaliserande industri för att hitta innovativ teknik som garanterar säkerheten för vårt vatten och vår miljö.

På Hach tillhör du ett team som tycker att "kul" och "framgångsfullt" går hand i hand, och arbetar kontinuerligt för att uppnå båda delarna i kombination med ett brinnande intresse för vårt vatten och miljö.

ArbetsuppgifterDina arbetsuppgifter är bland annat,
  • Utför all försäljningsaktivitet inom en tilldelad kundbas för att uppfylla företagets mål.
  • Utveckla och genomföra försäljningshandlingsplaner som identifierar försäljningsmål, försäljningsmöjligheter och större kunder.
  • Delta i försäljningsaktiviteter inklusive kundbesök på plats, virtuella Teams-möten, mässor, produktdemonstrationer och kundseminarier etc.
  • Förbered vanliga försäljningsdata som prognoser och underhålla kundaktivitetsfiler i CRM-systemet
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av försäljning, alternativt erfarenhet från branschen och en vilja att utvecklas inom försäljning
  • Svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet av något CRM-system, med fördel Salesforce
Som person är du är målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer, och du trivs med att arbeta nära affären. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat vidare trivs du med att jobba i ett högt tempo och du kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Uppsala eller Göteborg, men du utgår från din hemvist
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, sales, account manager, key account manager, field sales engineer, Hach AB, heltid, Stockholm, Uppsala, Göteborg
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!