Säljare till BraByggare

Säljare till BraByggare

Har du erfarenhet från att arbeta med försäljning? Drivs du av att arbete i en kundnära roll? Då ska du söka tjänsten som säljare till BraByggare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BraByggare.

Om företagetBraBryggare är en webbtjänst för att enkelt och tryggt hitta kvalitetssäkrade hantverkare när man vill ha professionell bygghjälp. De har sedan starten 2006 fokuserat på bygg och renovering och är idag en nischad aktör med tydligt fokus, nöjda kunder och bra marknadsposition. Hos BraByggare erbjuds du att arbeta i en spännande miljö där du har stor möjlighet att utveckla dina säljkunskaper. Du tillhör ett härligt team på en arbetsplats i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare hos BraByggare bearbetar du marknaden av små och medelstora hantverkarföretag i hela Sverige. Du arbetar till största del med nykundsbearbetning/uppsökande kontakt mot kunder och utvecklar din egen säljtratt. Du har kontakt med kunder över telefon och träffar ibland också potentiella kunder på säljevent. I rollen arbetar du självständigt som säljare och tillhör ett team av erfarna individer där ni både sporrar och stöttar varandra.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som person tycker det är roligt och har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Utöver det gillar du att arbeta självständigt och är orädd inför att testa nya idéer och tillvägagångssätt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Saltmätargatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, innesäljare, Account manager, heltid, Stockholm, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!